Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva La Calle Larios på
från 35,91 US$
Mer information
från 84,47 US$
Mer information
från 21,55 US$
Mer information
från 25,99 US$
Mer information
Omdömen (637)
Filtrera omdömen
637 resultat
Medlemsbetyg
351
230
45
10
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
351
230
45
10
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 637 omdömen
Omdömet skrevs 12 februari 2020

Den stora men inte så långa centrala gatan i Malaga! Dess lysande portaler är alltid lika magnifika och fascinerande. Det hörs ett samfällt wooow! när de tänds på kvällarna.

Datum för upplevelsen: februari 2020
Tack standuplars
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 november 2019

Eleganta Calle Marquís de Larios är Malagas "finaste" gata, år 2018 var den dessutom Spaniens tredje dyraste gata att bo på. Det var förmögne Manuel Domingo Larios som finansierade projektet mot att gatan skulle ha hans namn och att en staty av honom skulle stå i ena änden. Han fick namnet och statyn men vid invigningen i augusti 1891 var han inte på plats, arbetarna var missnöjda med arbetsförhållandena. Sedan 2002 är gatan bilfri och tjusig att vandra längs och här hamnar man förr eller senare under sitt besök i Malaga.

Datum för upplevelsen: september 2019
Tack Robert A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 november 2019

En gågata som lyfter innerstaden i Málaga och gör det lätt att orientera sig i gyttret av gränder och torg. Kunde dock inte upptäcka speciella affärer som skulle varit värda ett besök.

Datum för upplevelsen: november 2019
Tack 101Peter89
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juni 2018 från mobil enhet

Det finns mycket butiker samt bra ställen att äta på. Med andra ord, det finns något för alla. Värt att besöka.

Datum för upplevelsen: juni 2018
Tack 581lenaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 mars 2018

Om man startar österut och går västerut upp så finns det många affärer och sidogator.
Restaurangerna ligger tät på tvärgatorna även om det kanske är mer turistiska matställen än de man hittar lite längre in i Malaga.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack PAMM67
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen