Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (855)
Filtrera omdömen
855 resultat
Medlemsbetyg
154
396
198
60
47
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
154
396
198
60
47
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 855 omdömen
Omdömet skrevs 18 december 2018

Sängen var katastrofal= mycket hård, jag kunde inte sova alls. buller från huvudled nere var påtaglig. Isolering av skjutdörren är lika med noll. Ok utsikt från högsta våningen. Rummet var annars lagom stort, frukost var bra.
Internet avslutades 5 timmar innan check out?!?! Expired... :/

Rumstips: Nära till strand och buller
Datum för vistelsen: december 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack bokss
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SohoL4, Recepción på Hotel Soho Las Vegas, svarade på det här omdömetSvarade 13 januari 2019
Google-översättning

Dear Mr. Bokss, thank you very much for sharing with us his impressions on the Soho... Sorry for not reaching your expectations this time. We will do our best to improve in all aspects. Kind regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 november 2018 från mobil enhet

Någorlunda ok hotell i utkanten av stadskärnan. Man får nästan det man betalar för. Rummen är välstädade men slitna. Hela hotellet behöver en renovering. Vi hade ett rum med utsikt mot poolen och havet. Vi hade många små irriterande flugor i badrummet. Ibland kom det en doft av avlopp från badrummet. Inte så trevligt. Hotellets höjdpunkt är frukosten, baren och närheten till havet. Vi kommer nog inte tillbaka till detta hotell.

Datum för vistelsen: oktober 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack Mrs_Parri
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SohoL4, Director de Relaciones Públicas på Hotel Soho Las Vegas, svarade på det här omdömetSvarade 12 januari 2019
Google-översättning

Dear guest, thank you very much for sharing with us his impressions on the Soho Boutique Las Vegas. We will do our best to improve in all aspects. Kind regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 oktober 2018 från mobil enhet

Rum med balkong mot havet, ett måste, gärna högt upp. Hotellet har en lunchbar bredvid polen på dagarna, mycket bättre än strandrestaurangerna. 5 busslinjer till centrum utanför hotellet, promenad c:a 30 min. Utmärkt frukost Mycket trevlig personal. Rent och snyggt, väl rengjord pool. Nära till stranden via utgång vid poolen.

Datum för vistelsen: oktober 2018
Restyp: Reste som ett par
1  Tack 629lennartw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SohoL4, Recepción på Hotel Soho Las Vegas, svarade på det här omdömetSvarade 13 januari 2019
Google-översättning

-Dear Lennart, thank your wonderful valuation. The staff is glad to read that your experience with us has been memorable and expects to have the pleasure of welcoming you soon back to his new home in Malaga. Receive our warmest greeting

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 oktober 2018 från mobil enhet

Ett väldigt bra hotell för en övernattning innan flygresan hem. Nära stranden och med en pool och poolbar. Rummet var absolut tillräckligt stort för oss tre med en fantastisk egen terass med utsikt mot havet, stranden.

Datum för vistelsen: oktober 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack Zebran
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SohoL4, Recepción på Hotel Soho Las Vegas, svarade på det här omdömetSvarade 13 januari 2019
Google-översättning

Dear Zebran, thank you very much for taking a few minutes to share with us the valuation of your stay. We are glad to know that you enjoyed our central location. The whole team is at your disposal for anything you may need. Waiting to welcome you again soon. Kindest regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2018 från mobil enhet

Ett väldigt trevligt hotell. Lugn och skön stämning. Hade utsikt mot havet, väldigt avkopplande. Fantastisk trevlig personal vid frukosten!! Bra frukost. Nära till stranden. Fin strandpromenad. Buss utanför hotellet om det är för varmt att gå. 1.3 €.Återkommer gärna

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack 209ulrikas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen