Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“sehr schönes Hotel im Zentrum”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 12 sidor till!
Salles Hotel Malaga Centro
Rankad som nummer 26 av 89 hotell i Málaga
Omdömet skrevs november 17 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Reisende-aus-SB
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (1 335)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1 2561 260 av 1 335 omdömen

Omdömet skrevs november 8 2012 från mobil enhet
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Veve7
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 5 2012
Google-översättning

  • Bodde här: November 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack NapoliPaolo_68
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 4 2012
Google-översättning

  • Bodde här: November 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack evamariagris
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 27 2012
Google-översättning

  • Bodde här: September 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack juan carlos r
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SallesHotels, Director Hotel på Salles Hotel Malaga Centro, svarade på det här omdömetSvarade mars 12 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Málagahotell
Barcelo Malaga
Nr 3 av 89 i Málaga
3 232 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Centro
Ilunion Malaga
Ilunion Malaga
Nr 8 av 89 i Málaga
595 omdömen
Room Mate Larios
Nr 4 av 89 i Málaga
1 129 omdömen
Centro
Hotel Molina Lario
Hotel Molina Lario
Nr 5 av 89 i Málaga
1 971 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Salles Hotel Malaga Centro? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Salles Hotel Malaga Centro

Adress: Calle Marmoles 6, 29007 Málaga, Spanien
Telefonnummer:
Region: Spanien > Andalusien > Province of Malaga > Costa del Sol > Málaga > Perchel
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Restaurang Rumservice Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 7 av Strandhotell i Málaga
Nr 18 av Romantiska hotell i Málaga
Nr 18 av Lyxhotell i Málaga
Prisklass: 791 kr - 1 490 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Salles Hotel Malaga Centro 4*
Antal rum: 147
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, ACCOR, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Salles Hotel Malaga Centro. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Hotel Malaga Centro
Malaga Centro málaga
Malaga Center

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt