Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Supertrevlig lunch”
Omdöme om D’Platos

D’Platos
Rankad som nr 273 av 2 645 Restauranger i Málaga
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Perfekt DTD när regnet föll. Bra service, god mat, trevlig ambiance. Fräscht och contemporary, bra kvalitet på allt. Rekommenderas varmt.

Datum för besöket: maj 2021
Tack jensterhed
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (343)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 343 omdömen

Omdömet skrevs 10 februari 2020

Det här stället ligger mitt i smeten och serverar tapas och annat med en liten extra touch. Bra service och trevlig uteservering med en aning eftermiddagssol. Gott och lite dyrare än medel. Rekommenderas!

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack desterttracker
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
gourmedia, Dueño på D’Platos, svarade på det här omdömetSvarade 24 februari 2020

Tack så mycket för att du kom till D´Platos under din vistelse i Malaga och för din recension. Vi är glada över att tapas var enligt din önskan.
En hälsning.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 december 2019 från mobil enhet

Verkar vara en ny restaurang. Mest ungdomar och en meny som passar de flesta. Bra mat till bra priser. Mycket rätter som det går att dela på. Ok priser.

Datum för besöket: december 2019
1  Tack PieterK825
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 oktober 2019

Supergod mat, vi åt både skaldjur o pasta , fisk o kött, trevlig personal. Rent o snyggt.Vi kommer att besöka igen. Har bokat bord.

Datum för besöket: oktober 2019
Tack Lena Å
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 oktober 2018 från mobil enhet

Mycket trevlig restaurang med fantastiska tapas, fräsch mat, snygg restaurang med fin inredning, kul ide’ med handfaten och trevlig personal med rimliga priser

Datum för besöket: oktober 2018
Tack EvaL736
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Manuel S, Director de Relaciones Públicas på D’Platos, svarade på det här omdömetSvarade 10 oktober 2018

Tack för ditt besök och dela din åsikt om oss. Vi hoppas att du kan komma tillbaka snart.

Hälsningar,
D´Platos Granada 51

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på D’Platos tittade också på

 

Besökt D’Platos? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt