Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (508)
Filtrera omdömen
508 resultat
Medlemsbetyg
81
191
150
44
42
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
81
191
150
44
42
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 508 omdömen
Omdömet skrevs 12 november 2016 från mobil enhet

Nästan omöjligt att hitta hit trots att det ligger nära flygplatsen. När vi kom hit på lördag kväll var all servering stängd å vår bokning försvunnen. Vi fick gå till en mack som var det enda stället som var öppet å köpa ngt att äta. Rummet som vi fick var dock helt ok.

Datum för vistelsen: november 2016
Restyp: Reste som ett par
Tack gnsk2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Julio_General_Man, Director General på Campanile Malaga, svarade på det här omdömetSvarade 14 november 2016
Google-översättning

Dear gnsk2016,

Thank you for sharing your opinion about your stay in our hotel. If you did not find the way to the hotel, you could have phoned to the hotel so that we could give you some instructions on how to get here. Regarding the Restaurant is closed during the weekend but we have a snack menu available.

We hope that your next visit will be better for you.

Regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2013

Bodde på Campanile Malaga 1 natt i mars 2013.
Valde detta hotell då vi landade i Malaga klockan 2 på natten och inte orkade åka in till Malaga centrum så sent.
Hotellet ligger ca 5 min med taxi från flygplatsen. Ska man sedan som vi in till Malaga dagen efter så går det buss 5 min promenad från hotellet så det var väldigt bra.
Rummen var bekväma med dubbelsäng, soffa och en stor tv. Även kaffe och te var ett stort plus på morgonen!

Perfekt hotell om man landar sent på kvällen eller har en tidig avgång.

Datum för vistelsen: mars 2013
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Hawkeye8888
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 augusti 2012

Mycket trevlig personal och fräscha rum. Laura i baren/receptionen var supertrevlig och hade ett bra bemötande. Rummen ser ut som på bilderna och toaletten var mycket bra.

Omgivningen är kanske inte den vackraste med en bensinstation och ett fält intill. Dock nära ett riktigt stort outlet-center.

Datum för vistelsen: augusti 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack t3m0
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 augusti 2012

Väldigt fräscht hotell med snygg design. Rummen är lagom stora också dem väldigt fräscha och designinriktade. Väldigt nära ett stort shoppingcenter med restauranger, bio och affärer också till flygplatsen (Málaga Airport). Bra prisklass och perfekt att sova på om man kommer sent med flyget eller ska flyga tidigt morgonen efter.

Datum för vistelsen: juni 2012
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack LittleALJO
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2012

Hotellet överraskade med snygg design och vänlig betjäning. Rummet var tyst och sängarna otroligt bekväma. På veckoslutet serveras dock ej middag på hotellets restaurang, vilket kom som en otrevlig överraskning för två trötta och hungriga gäster. Nära finns dock ett shoppingcenter med några restauranger.

Datum för vistelsen: juli 2012
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Ipumaria
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen