Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva Deutsches Eck (German Corner) på
från 345,98 US$
Mer information
från 249,87 US$
Mer information
från 48,09 US$
Mer information
Omdömen (2 098)
Filtrera omdömen
2 098 resultat
Medlemsbetyg
926
875
274
18
5
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
926
875
274
18
5
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 2 098 omdömen
Omdömet skrevs 16 juli 2019 från mobil enhet

Inget speciellt att se. Trevligt promenadstråk att gå förbi men inget man måste besöka. Trevligare då att sätta sig vid trappan och kolla på flodbåtarna.

Datum för upplevelsen: juli 2019
Tack magemi75
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2019 från mobil enhet

Om man är i Koblenz måste man naturligtvis besöka denna udde där Mosel och Rhen flyter samman! Här tar man gärna ett glas i den stora Biergarten innan man promenerar upp i den gamla stadsdelen.

Datum för upplevelsen: juli 2019
Tack Ularn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 maj 2019 från mobil enhet

Inte mycket att tillägga, två floder möts. Givetvis måste man se detta när man är här.
Grabben tar med sig kunskapen till skolan och geografilektionerna.

Datum för upplevelsen: maj 2019
Tack 906marcusa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 december 2018 från mobil enhet

Det är en mäktig syn att stå på Deutsches Eck och se floderna Mosel och Rhen förenas. I ”hörnet” bakom dig finns också ett jättelikt monument över Kejsar Wilhelm I, som enade Tyskland.

Detta bör du absolut se om du besöker Koblenz.

I parken bakom finns ett museum (Ludwigmuseum) och alldeles invid museet en trevlig servering

Datum för upplevelsen: december 2018
Tack 5lenas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 november 2018 från mobil enhet

Vi besökte stället tillsammans med tusentals andra turister. Massor av bussar. Det är mäktigt att se Mosel flyta ut i Rhen. Närmast kommer man med taxi. Då blir det kortare att gå.

Datum för upplevelsen: november 2018
1  Tack 418ralfk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen