Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Convinient transportation”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
Central Hotel am Dom
Rankad som nummer 213 av 261 hotell i Köln
Omdömet skrevs mars 30 2012
Google-översättning

Bodde här: Mars 2012
Tack Imran Mohammed N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (321)
Det finns nyare omdömen om Central Hotel am Dom
Visa de senaste omdömena
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

126130 av 321 omdömen

Omdömet skrevs februari 16 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack snobbybird
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 2 2012
Google-översättning

  • Bodde här: September 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Bauers76
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 17 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Any Room you choose, the elevator halts in the middle and you have to lift your luggage either up or ...
  • Bodde här: Maj 2011, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Bombaybrat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 13 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Rooms in the old part are ok, but the ones in the renovated part are really chic and feature modern ...
  • Bodde här: Oktober 2011, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Engelslocke
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Kölnhotell
Guennewig Kommerz Hotel
Nr 72 av 261 i Köln
196 omdömen
Altstadt-Nord
Domspatz Hotel
Domspatz Hotel
Nr 178 av 261 i Köln
81 omdömen
Ibis Koeln Am Dom
Nr 32 av 261 i Köln
862 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Altstadt-Nord
Hotel Sandmanns
Hotel Sandmanns
Nr 77 av 261 i Köln
131 omdömen
Altstadt-Nord
CityClass Hotel Europa am Dom
Altstadt-Nord
Hotel Cristall
Hotel Cristall
Nr 49 av 261 i Köln
688 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Central Hotel am Dom? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Central Hotel am Dom

Adress: An den Dominikanern 3 | corner of Marzellenstrasse, 50668 Köln, Nordrhein-Westfalen, Tyskland
Region: Tyskland > Nordrhein-Westfalen > Köln
Bekvämligheter:
Bar/lounge Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Busstransfertjänst
Typ av hotell:
Rankad som nummer 213 av 261 hotell i Köln
Prisklass: 466 kr - 4 681 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Central Hotel am Dom 3*
Antal rum: 78
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Central Hotel am Dom. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Central Hotel Cologne

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt