Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (710)
Filtrera omdömen
710 resultat
Medlemsbetyg
307
296
80
15
12
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
307
296
80
15
12
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 710 omdömen
Omdömet skrevs 5 juli 2017 från mobil enhet

Andra gången vi besöker detta hotell. Rena och fräscha rum med bra Wi-FI. Stor och bra frukostbuffé. Parkering i inomhusgarage mot avgift finns (7€). Gym som vi tyvärr inte hann nyttja. Rekommenderas!

Datum för vistelsen: juli 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack Jessica L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jennifer P, Ass. Front Office Manager på Novotel Hannover, svarade på det här omdömetSvarade 17 juli 2017
Google-översättning

Dear Jessica L,

thank you for your second visit in the Novotel Hannover.
We very much appreciate your positive feedback regarding your stay and the great comment about our rooms and the breakfast buffet.
We hope to welcome you back soon again.

With kind regards
Jennifer Pozorski
Ass. Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juni 2016 från mobil enhet

Rent och fräscht hotell. Rymliga rum med sköna sängar och ett fräscht badrum.
Stor frukostbuffé med mycket att välja på. Trevlig personal både i reception och matsal. Enda minus var det långsamma Wi-fi:t. Parkering i byggnaden kostar (7€/natt).

Fanns bland annat spa men som vi ej besökte.

Datum för vistelsen: maj 2016
Restyp: Reste med familjen
Tack Jessica L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Carola P, Front Office Manager på Novotel Hannover, svarade på det här omdömetSvarade 28 juni 2016
Google-översättning

Dear Jessica L,

Thank you very much for the review you recently posted.

It was wonderful to read that you enjoyed your visit. Your kind words will be communicated to the team, who I am sure will be as pleased as I was to hear your praise.

We hope to see you again soon!

Kind Regards
Carola Pawlowitz
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 mars 2016

Smakfulla rum, bra läge och parkeringsmöjligheter, utmärkt frukost, vänlig personal, förutom den unge bartendern Joran Bidnum som hade en sällsynt ovänlig attityd, honom bör hotellet skicka på charmkurs.

Datum för vistelsen: februari 2016
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Accorhotels.com
Tack Bjorn G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Carola P, Front Office Manager på Novotel Hannover, svarade på det här omdömetSvarade 3 mars 2016
Google-översättning

Dear Bjorn G,

Thank you for posting your review following your recent stay with us, we are very grateful for the feedback and appreciate the time you have taken to recognize our hotel.

I will pass your kind comment to the relevant Department Head.

I do hope you enjoyed your trip to Hanover and we hope to welcome you back to the Novotel Hannover in the near future.

Best regards
Carola Pawlowitz
Front Office Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 december 2014

Ett utmärkt hotel som är riktigt fräscht och med stora moderna rum. Bra frukost och lugnt när vi var där, en lördag morgon. Personalen är hjälpsam och tillmötesgående. Bra parkering inomhus för en lagom peng, ca 7€ för en natt. Kommer gärna tillbaka.

Datum för vistelsen: december 2014
  • Restyp: Reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack johanh1972sweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2014 från mobil enhet

Moderna och bra rum, sköna sängar! Glad och trevlig personal och mycket god frukost. Även dator och Xbox rum fanns till barnens stora förtjusning! Sköna lounge möbler.
Fräscht hotell som kan rekommenderas! Passade oss utmärkt som var på genomresa.

Datum för vistelsen: augusti 2014
Tack Henrik F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen