Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (194)
Filtrera omdömen
194 resultat
Medlemsbetyg
98
73
17
4
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
98
73
17
4
2
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 194 omdömen
Omdömet skrevs 9 juli 2017 från mobil enhet

Trevligt hotell men något slitet. Är man känslig för ljud bör man nog välja något annat hotell då det ligger väldigt centralt med trafik och barer intill. Frukosten god. Ett helt ok hotell men inget extraordinärt. Trevlig personal. Bra med parkeringsmöjlighet.

Bodde här: juli 2017, reste som ett par
Tack Nilsson565
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 oktober 2016

Mycket TREVLIGT hotell som drivs inom familjen ! Gästvänligt och bra service ! Lugnt, rent och snyggt ! God och gemytlig stämning. Härlig ort med många VACKRA korsvirkeshus och underbara VINGÅRDAR ! Kommer med glädje tillbaka !

  • Bodde här: oktober 2016, reste med vänner
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack SMGULD08
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 november 2015

Mysig miljö, trevlig terass
Fantastisk personal positiv och service inriktade.
Smakfullt renoverade rum rent och snyggt.
Utmärkt mat stor variation, något extra.
Kommer absolut åka tillbaka igen.
Helhetsbedömningen därför full pott.

Tips för att välja rum: Har bott i olika rum alla mycket fina, rummen inåt gården kanske något tystare.
  • Bodde här: september 2015, reste med vänner
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Hindensrev
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 september 2015

Bra mellaklasshotell med utmärkt läge centralt i Rudesheim. Utmärkt frukost och bra mellaklassrestaurang för övriga måltider. Bra hotellrum med god standard. Trevlig, vänlig och förekommande service, allt fungerade som det ska.

  • Bodde här: september 2015, reste med vänner
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Carl Johan R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Wilhelm H, Leiter Öffentlichkeitsarbeit på Rudesheimer Hof, svarade på det här omdömetSvarade 17 september 2015
Google-översättning

Dear Carl,
thank you for your Kind Review. glad you enjoyed your stay in Rüdesheim
and we hope you will visit us again in the future.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 juli 2014

Det är inte ofta man får välja rummet själv - vi fick titta på tre olika alternativ och tog det ljusa rummet under taket med utsikt över innergården, bort från gatans trafikbuller. Mycket trevlig och hjälpsam personal - och tack för tipset om Vinotheket Schloss Reinhartshausen! Vi köpte några kartonger vin från Marianneaue. Enastående! Vi kommer gärna tillbaka.

Tips för att välja rum: Välj rum mot innergården
  • Bodde här: juli 2014, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Martina L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen