Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Personal amabilísimo y muy céntrico”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 5 sidor till!
The Westin Grand Frankfurt
Rankad som nummer 36 av 269 hotell i Frankfurt
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs februari 17 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2013, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Untersberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vanessa_Witsch, Guest Relations Manager på The Westin Grand Frankfurt, svarade på det här omdömetSvarade februari 21 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 429)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1 2701 274 av 1 429 omdömen

Omdömet skrevs januari 25 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2013, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Hotel_expert2010
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Heiko B, General Manager på The Westin Grand Frankfurt, svarade på det här omdömetSvarade februari 7 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 13 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
5  Tack vinavina
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Heiko B, General Manager på The Westin Grand Frankfurt, svarade på det här omdömetSvarade februari 7 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 4 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack GuilhermeValente
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Heiko B, General Manager på The Westin Grand Frankfurt, svarade på det här omdömetSvarade februari 1 2013
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 11 2012
Google-översättning

  • Bodde här: December 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack BremenHubert
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Heiko B, General Manager på The Westin Grand Frankfurt, svarade på det här omdömetSvarade december 19 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Frankfurthotell
Altstadt
Steigenberger Frankfurter Hof
Innenstadt
Jumeirah Frankfurt
Jumeirah Frankfurt
Nr 5 av 269 i Frankfurt
1 331 omdömen
Innenstadt
Le Meridien Frankfurt
Le Meridien Frankfurt
Nr 53 av 269 i Frankfurt
118 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Innenstadt
Wyndham Grand Frankfurt
Wyndham Grand Frankfurt
Nr 30 av 269 i Frankfurt
1 509 omdömen
Roomers
Nr 14 av 269 i Frankfurt
972 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt The Westin Grand Frankfurt? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om The Westin Grand Frankfurt

Adress: Konrad-Adenauer-Str. 7, 60313 Frankfurt, Hesse, Tyskland
Region: Tyskland > Hesse > Frankfurt > Innenstadt
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Spa Sviter Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 8 av Spahotell i Frankfurt
Nr 9 av Affärshotell i Frankfurt
Nr 17 av Romantiska hotell i Frankfurt
Nr 27 av Lyxhotell i Frankfurt
Prisklass: 1 109 kr - 5 604 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — The Westin Grand Frankfurt 5*
Antal rum: 371
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Ctrip TA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med The Westin Grand Frankfurt. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
The Westin Grand Frankfurt Hotel Frankfurt
Westin Grand Frankfurt
Westin Frankfurt
Frankfurt Westin

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt