Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“BILLIGT OCH GOTT”
Omdöme om Pizza Bande

Pizza Bande
Rankad som nr 24 av 4 226 Restauranger i Hamburg
Certificate of Excellence
Prisklass: 6 US$ - 15 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 25 oktober 2018 från mobil enhet

Super trevlig gammal lokal i en skitig del av Hamburg. Bra musik god pizza billig bärtz. Gå hut folks

Datum för besöket: oktober 2018
Tack perssonelin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (494)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 494 omdömen

Omdömet skrevs 12 december 2017

Vi hoppade in här för en enklare middag. Ligger nära Reeperbahn.
Vi delade på en pizza vilket var alldeles lagom för oss.
De har ett fåtal färdigkomponerade pizzor, annars får man plocka ihop sin egen från menyn av ingredienser. Det var en del folk, men väntetiden var lite för lång. Ca 45 minuter.
Tunna, frasiga bottnar.

Datum för besöket: december 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Peaceling
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2017 från mobil enhet

Stället får fem pga helheten! Sympatisk personal, jättegoda pizzor, enkelheten, stämningen! Vill du ha bordsplacering och bli serverad då går du inte hit! Skönt med ställen som inte är som andra!

Datum för besöket: augusti 2017
Tack lottaloov
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2017 från mobil enhet

Godaste pizzorna vi någonsin ätit! Mysigt litet ställe som är mycket trevligare än vad det ser ut som utifrån. Kommer gärna tillbaka hit igen.

Datum för besöket: juli 2017
Tack annasn123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2016 från mobil enhet

Bande ligger på en tvärgata från Reperbahn men kvarteret är mycket lugnare. Finns en uteservering och ett 20-tal sittplatser inne. Atmosfären är härlig och stimmig med ganska hög musik.
Pizzorna sägs vara Hamburgs bästa och det måste vara sant! Upplägget är en standardpizza som man sedan lägger till ingredienser i olika prisklasser, och det snålades inte :)
Enda minuset är att det är mycket folk så man får vänta. Vi väntade en timme, så det är bra att inte vara allt för hungrig när man beställer. Det var verkligen värt det!

Datum för besöket: juli 2016
Tack Lisa S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Pizza Bande tittade också på

 

Besökt Pizza Bande? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt