Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Väldigt bra! ”
Omdöme om Casa Di Roma

Casa Di Roma
Rankad som nr 108 av 3 748 Restauranger i Hamburg
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Affärsmöten, Särskilda tillfällen, Romantiska möten
Middagsalternativ: Lunch, Sent på kvällen, Middag, Bokningar
Område: St. Georg
Omdömet skrevs 2 februari 2020 från mobil enhet

Väldigt bra!
Service på högsta nivå. Maten och vinet var perfekt. Avslappnad stämning och mysig lokal.

Datum för besöket: februari 2020
Tack BigJonas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (685)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 685 omdömen

Omdömet skrevs 1 december 2019 från mobil enhet

Fantastisk mat, personlig service, vänlig och hjälpsam personal. Rekommenderas verkligen! Imponerande vinlista!

Datum för besöket: december 2019
Tack ragnarj2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 december 2019 från mobil enhet

Fantastisk mat! Vi hamnade i deras vinbar men som var riktigt mysig. Precis samma meny som inne i restaurangen men mycket mindre och mysigare. Åt en fantastisk trerätters med gott vin och bra service! Åk hit!

Datum för besöket: december 2019
Tack pontusb265
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juli 2014

Två kvällar på raken, så gott var det.
Och, vid nästa besök i Hamburg kommer vi garanterat igen.
Finns en mängd bra Italienska ställen i Hamburg, Men, detta underbara ställe slår allt.
Underbar service, goda viner, och UNDERBAR mat. Gourmetitalienskt....inte stora jätteportioner utan lagom, kvalité istället för kvantitet. Underbar pasta, underbara såser o kött. Efterätterna är mums! Och sopporna...wow!

Datum för besöket: juni 2014
    • Standard
    • Atmosfär
    • Service
    • Mat
Tack LasseB4
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2013

Den här restaurangen överaskade med en helt fantastiskt glad och trevlig service och god mat. Detaljer som hel rena glas, utmärkt uppläggning m.m. bidrog också till ett gott intryck. Vi var på flera restauranger i detta område under vårt besök i Hamburg och det här är den bästa. Vällagad mat och ett bra vinsortiment liksom kunnig betjäning skapade en trevlig atmosfär. Vi kan med nöje rekommendera den här restaurangen.

Datum för besöket: juli 2013
    • Standard
    • Atmosfär
    • Service
    • Mat
1  Tack Scandinavian01
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Casa Di Roma tittade också på

 
Hamburg, Tyskland
 

Besökt Casa Di Roma? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt