Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra restaurang med bra service”
Omdöme om Dolce Vino

Dolce Vino
Rankad som nr 147 av 3 730 Restauranger i Hamburg
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Område: Hamburg-Altstadt
Omdömet skrevs 2 februari 2020 från mobil enhet

Bra restaurang med bra service och god vällagad mat. Hamnade i källaren eftersom vi inte hade bokat bord, det var lite trångt men personalen var vänliga och hjälpsamma. Åt saltimbocca, Ravioli med musslor och pilgrimsmusslor och pasta med marulk och scampi. Allt var gott. Kan rekommenderas.

Datum för besöket: februari 2020
Tack tage51j
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (216)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 216 omdömen

Omdömet skrevs 6 november 2019

Detta är en Italiensk restaurang som inte sticker ut som varken bra eller dålig. Maten är helt ok utan att vara fantastisk och detsamma gäller för servicen. Vi blev placerade i källaren och miljön därnere är ganska tråkig.

Datum för besöket: oktober 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Michael G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2019

Förrätter, huvudrätter och efterrätter...allt smakade bra. Barnen gillade det också :-) Trevlig personal, mysig lokal. Jag kan varmt rekommendera ett besök här.

Datum för besöket: juli 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Richard S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 december 2017 från mobil enhet

Mycket god mat. Scampi siciliana var utsökt. Trevlig personal och mysig miljö. Rekommenderar att förboka bord. Bra prisklass.

Datum för besöket: december 2017
Tack pela1972
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 november 2016 från mobil enhet

Underbar italiensk mat, enkelt med rena underbara smaker från Medelhavet. Mysig atmosfär, hjälpsam och trevlig personal som kan italienska.

Datum för besöket: november 2016
Tack torbj_rnk926
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Dolce Vino tittade också på

 

Besökt Dolce Vino? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt