Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mat”
Omdöme om Hackethals

Hackethals
Rankad som nr 32 av 9 689 Restauranger i Berlin
Certificate of Excellence
Prisklass: 8 US$ - 23 US$
Kök: Tyskt, Gastropub
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Affärsmöten
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Mitte
Omdömet skrevs 28 augusti 2017 från mobil enhet

Hyfsat litet, men riktigt härligt ställe. Stämningen kan få vem som helst att känna sig hemma. Funkar nog bäst för sällskap. Väldigt god mat och öl!

Datum för besöket: augusti 2017
1  Tack NoelBorjesson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 119)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 1 120 omdömen

Omdömet skrevs 9 augusti 2017 från mobil enhet

Mycket bra mat, och man går därifrån tämligen mätt. Hembryggd öl och väldigt trevlig stämning i restaurangen.

Datum för besöket: augusti 2017
Tack H3812UTandreas_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2017 från mobil enhet

Otroligt trevligt ställe med spektakulärt härlig personal; far och son. Rekommenderas å det starkaste!

Datum för besöket: juli 2017
Tack Julian J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juni 2017 från mobil enhet

Enkel restaurang med familjär stämning och fantastisk schnitzel! Pappa och som på gott humör och med humor! Rekommenderas varmt!

Datum för besöket: juni 2017
Tack SofiaB195
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 maj 2017 från mobil enhet

Otroligt bra mat kan verkligen rekommendera att ta en sväng till detta genuina ställe, väl värt ett besök












Datum för besöket: maj 2017
Tack olle ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Hackethals tittade också på

Berlin, Tyskland
 

Besökt Hackethals? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt