Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat som serveras i mysig miljö av vänlig personal”
Omdöme om Trattoria Portofino

Trattoria Portofino
Rankad som nr 16 av 9 693 Restauranger i Berlin
Certificate of Excellence
Område: Friedrichshain-Kreuzberg (Borough)
Restauranginformation
Område: Friedrichshain-Kreuzberg (Borough)
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Allt kändes äkta på denna mysiga italienska restaurang som serverade god och prisvärd mat av trevlig personal. Går gärna dit igen!

Datum för besöket: mars 2018
1  Tack uahrnstein
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (568)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 568 omdömen

Omdömet skrevs 6 november 2017

Bruchetta, pasta, lasagne och pizza - Allt smakade toppen! De vuxna drack ett DOC-vin som passade utmärkt. Trevlig personal och rimliga priser. Trattoria Portofino är restaurangen man önskar man hade runt hörnet hemmavid.

Datum för besöket: november 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack Magnus P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 november 2017 från mobil enhet

Var här på födelsedagsmiddag för vår nyblivna tonåring. Otroligt trevlig service och mycket gott tyckte alla. Åt själv den fina tryffelpastan. Gott vin. En avslutande grappa på huset avslutade en perfekt middag!

Datum för besöket: november 2017
1  Tack Henrik W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2017 från mobil enhet

Trevlig restaurang med bra service. Enkel och god mat, bra viner. Alla i sällskapet var nöjda. De bjöd på grappa efter maten.

Datum för besöket: augusti 2017
Tack jonnar973
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2017 från mobil enhet

Trevlig och mysig Italiensk restaurang. Promenerade dit från East Side Gallery. God pasta och pizza.

Datum för besöket: juli 2017
Tack Maria B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Trattoria Portofino tittade också på

 
Berlin, Tyskland
 

Besökt Trattoria Portofino? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt