Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tänkvärd och vacker plats”

Förintelsemonumentet (Monument över Europas mördade judar)
Boka i förväg
Mer information
17,40 US$*
och över
Halvdagen Berlin Tredje Reich Tour
Rankad som nr 5 av 979 saker att göra i Berlin
Certificate of Excellence
Mer information om sevärdheten
Information om sevärdheten
Avgift: Nej
Rekommenderad vistelselängd: 1-2 timmar
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

En plats för eftertanke och inspirerande vandring mellan, längs och runt blocken. Vad upplever, ser och känner du då?

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack uahrnstein
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (31 964)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

4751 av 31 964 omdömen

Omdömet skrevs 13 mars 2018 från mobil enhet

Gå runt en stund bland stenblocken och fundera på betydelsen med monumentet. Var där med min tonårsdotter som varit på klassresa i Berlin och nu tog runt mig bland de sevärdheter hon tyckte bäst om.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Helena P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 mars 2018 från mobil enhet

Ett tänkvärt monument över dödade judar. Monumentet är fritt tillgängligt för alla att vandra omkring i den labyrint som bildats av dessa stora betongblock. Monumentet är en favorit bland alla som vill ta foto till Facebook eller Instagram mm.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack JIFpw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 mars 2018 från mobil enhet

Nja, fattar inte grejen men det är nog bara jag som är historisk intresserat men inte konst. Saknar en förklaringsskylt över vad konstnären hade tänkt sig.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack jaime a
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 24 februari 2018 från mobil enhet

Precis som andra monument, är det det här stället häftigt, mäktigt och absolut sevärt. Tankeställare...

Datum för upplevelsen: februari 2018
Tack Judith M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Förintelsemonumentet (Monument över Europas mördade judar) tittade också på

 

Besökt Förintelsemonumentet (Monument över Europas mördade judar)? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt