Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (193)
Filtrera omdömen
193 resultat
Medlemsbetyg
23
46
58
32
34
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
23
46
58
32
34
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 193 omdömen
Omdömet skrevs 18 oktober 2017
Google-översättning

  • Bodde här: oktober 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
veronique h, Responsable réception på Premiere Classe Orange, svarade på det här omdömetSvarade 23 oktober 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2016 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: februari 2016, reste i arbetet
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2015
Google-översättning

  • Bodde här: augusti 2015, reste ensam
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
veronique h, Directeur général på Premiere Classe Orange, svarade på det här omdömetSvarade 15 september 2015
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2015 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: juli 2015, reste med familjen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
veronique h, Directeur général på Premiere Classe Orange, svarade på det här omdömetSvarade 30 juli 2015
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 september 2018
Google-översättning

Tips för att välja rum: RAS sur les chambres( propres et fonctionnelles ) mais qui mériteraient quand même d être remisent au goût du jour.
  • Bodde här: augusti 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Campanile.com - Louvre Hotels Group
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
veronique h, Responsable réception på Premiere Classe Orange, svarade på det här omdömetSvarade 3 september 2018
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen