Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wonderful!”
Omdöme om Villa St Maxime

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 5 sidor till!
Villa St Maxime
Rankad som nummer 6 av 12 hotell i St-Paul-de-Vence
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs januari 13 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: one looking over towards st paul de vance village (which I think they all do anyway)
  • Bodde här: Februari 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
5  Tack Gooey Events L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
stmaxime, Owner på Villa St Maxime, svarade på det här omdömetSvarade januari 17 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (269)
Det finns nyare omdömen om Villa St Maxime
Visa de senaste omdömena
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

143147 av 269 omdömen

Omdömet skrevs december 10 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack ZapMol
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 21 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: I loved my ocean view room with terrace and bath tub.
  • Bodde här: Oktober 2011, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack AMI13_11
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 15 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: Have stayed in 4 of the rooms and all have special points to consider. The large suite (#1) has a hu ...
  • Bodde här: Oktober 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack par_putt45070
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 8 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack wykehamspd
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa St-Paul-de-Vencehotell
0.1 km bort
Le Hameau
Le Hameau
Nr 2 av 12 i St-Paul-de-Vence
470 omdömen
1.8 km bort
Le Mas de Pierre Hotel
Le Mas de Pierre Hotel
Nr 3 av 12 i St-Paul-de-Vence
632 omdömen
0.7 km bort
Hotel La Grande Bastide
Hotel La Grande Bastide
Nr 7 av 12 i St-Paul-de-Vence
247 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.5 km bort
Hotel Le Saint Paul
Hotel Le Saint Paul
Nr 10 av 12 i St-Paul-de-Vence
309 omdömen
1.5 km bort
La Vague de Saint Paul
La Vague de Saint Paul
Nr 4 av 12 i St-Paul-de-Vence
518 omdömen
1.6 km bort
Toile Blanche
Toile Blanche
Nr 1 av 12 i St-Paul-de-Vence
321 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Villa St Maxime? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Villa St Maxime

Adress: 390 avenue de la Colle, 06570 St-Paul-de-Vence, Frankrike
Telefonnummer:
Region: Frankrike > Provence > Cote d Azur > St-Paul-de-Vence
Bekvämligheter:
Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Sviter Swimmingpool
Typ av hotell:
Nr 2 av Romantiska hotell i St-Paul-de-Vence
Nr 3 av Familjehotell i St-Paul-de-Vence
Prisklass: 1 483 kr - 3 356 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Antal rum: 6
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, Expedia och Agoda så att du tryggt kan boka med Villa St Maxime. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Villa St Maxime Hotel St-Paul-De-Vence
Hotel St Maxime
St Maxime Hotel

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt