Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket god mat i skönt avkopplande miljö”
Omdöme om Mon Petit Cafe

Mon Petit Cafe
Rankad som nr 34 av 2 171 Restauranger i Nice
Certificate of Excellence
Prisklass: 40 US$ - 85 US$
Kök: Franskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 17 november 2017

Först och främst är maten riktigt god och vällagad. Serveringen är mycket bra, och den lilla restaurangens inredning är trivsam och lugn. Efter mitt besök här mådde jag utmärkt.

Datum för besöket: november 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Arne R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sylvain M, Responsable relations publiques på Mon Petit Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 26 november 2017
Google-översättning

ADPR-48

Thanks again for your visit and review about us, we hope to welcome you again in the future.

Mon petit café

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (576)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 576 omdömen

Omdömet skrevs 15 oktober 2017 från mobil enhet

Makalöst god mat och vi njöt av varje tugga. Maten var ytterst vällagad och full av härliga smaker... Så det blev en trerättersmiddag.
Priset är lite högre, men värt det!

Datum för besöket: oktober 2017
Tack LottaS30
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sylvain M, Responsable relations publiques på Mon Petit Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 23 oktober 2017
Google-översättning

Lotta S

We are very satisfied about your review, thanks again.

Mon petit café

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 oktober 2017 från mobil enhet

Det här är bland det bästa jag ätit. Fantastiskt välkomponerad rätter. Menyn innehåller bara ett fåtal rätter, men dessa är otroligt väl genomtänkta.
Personalen är väldigt trevlig och engagerad.
Vi hade tur att få bord utan reservation, men vill man vara säker på plats bör man boka.

Datum för besöket: oktober 2017
Tack Mathias A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sylvain M, Responsable relations publiques på Mon Petit Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 13 oktober 2017
Google-översättning

Mathias A

thanks again for your visit and for taking time to write a review about your experience in our restaurant.

Mon petit café

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 september 2017

Förbokat bord ett måste.
Uterum delvis på gatan, men ändå väldigt lugn omgivning.
Suverän servitör med mycket god engelska. Inga missförstånd. Vi blandade olika rätter, där alla var mycket nöjda. Fisken var oerhört vällagad. Ständig uppvaktning av personalen trots att det var fullbokat såväl inne som ute. Vårt lilla barnbarn sov genom hela måltiden, vilket förgyllde atmosfären lite extra.
Glömde en jacka när vi lämnade, men personalen sprang ifatt oss och överlämnade den.
Absolut en bra restaurang i stenhård konkurrens.

Datum för besöket: september 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Håkan W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sylvain M, Responsable relations publiques på Mon Petit Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 2 oktober 2017
Google-översättning

Håkan W

thanks for your lovely review, we hope to welcome you in the future.

Mon petit café

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2017 från mobil enhet

Om man är villig att lägga lite extra pengar jämfört med turiststråken, så är detta så värt det!
Maten är vackert serverad och smaker fantastiskt! Goda, franska klassiker i spännande tappning.
Därutöver var servicen i toppklass!
Kommer helt klart besökas igen!

Datum för besöket: augusti 2017
Tack CCMalmberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sylvain M, Responsable relations publiques på Mon Petit Cafe, svarade på det här omdömetSvarade 17 augusti 2017
Google-översättning

Caisa M

Thanks again for visit and for your nice review about our restaurant.

Mon petit café

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Mon Petit Cafe tittade också på

 
Nice, Cote d Azur
 
Nice, Cote d Azur
Nice, Cote d Azur
 

Besökt Mon Petit Cafe? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt