Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 486)
Filtrera omdömen
1 486 resultat
Medlemsbetyg
879
407
117
50
33
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
879
407
117
50
33
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 486 omdömen
Omdömet skrevs 29 mars 2018

Hotellet har bästa tänkbara läge i Nice! Utmärkt service! Fin trädgård med pool, som dock inte är uppvärmd, så vill du bada tidigt kan du besöka den fina takterrassen med solstolar och jacuzzi. Allt är toppen här.

  • Bodde här: mars 2018, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Viktoria585
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel_La_Perouse, Responsable commercial på Hotel La Perouse, svarade på det här omdömetSvarade 20 juni 2018

Kära Viktoria,

tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar till din vistelse.
Tyvärr talar jag inte sitt språk och svarar jag måste använda google översättare, jag ber om ursäkt för eventuella fel.
Jag är glad att lära mig att det var allt till din smak.
Jag vill bara ange att poolen är uppvärmd från april till oktober, från 9.00 till 20.00.

Med hopp om att välkomna dig igen,

en hjärtlig hälsning från Nice,

Flavia Vinci
Sales Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 september 2017

Ett hotell i toppklass med trevlig personal. Välstädat med fina rum.
Lugn atmosfär, underbara uteplatser. Hotellet är byggt efter klipporna och ligger nära gamla stan. Fanns en hel del trappor i hotellet.
Mycket romantiskt, perfekt för en lyxig weekend.

Tips för att välja rum: Välj rum med havsutsikt, då ser man medelhavet och stranden. Läckert!
  • Bodde här: september 2017, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
1  Tack PATRIK007007
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel_La_Perouse, Directeur général på Hotel La Perouse, svarade på det här omdömetSvarade 15 december 2017

Kära gäst
Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar på hotellets sida.
Vi är glada att höra att du har haft din vistelse väldigt mycket med den fantastiska utsikten över Medelhavet.
Den unika platsen ovanför vattnet i det tysta sittandet av slottet av slottet. De franska restaurangerna, två steg från hotellet och marknaden med denna berömda Cours Saleya. Det bästa valet förblir vår egen restaurang för att njuta av medelhavsrätter tillagade av vår kock på restaurangen Le Patio.
Hotellet La Pérouse är det enda lyxhotellet i Nice med sin pool kopplad till klippan.
Personalen letar efter din komfort för att du ska få en bra vistelse.
Tack för ditt förtroende och vi hoppas att vi ses snart igen.
För din nästa vistelse på La Pérouse, tveka inte att kontakta oss direkt via vår hemsida för att få de bästa tillgängliga priserna.

Laure Giometti
GENERAL MANAGER

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2017 från mobil enhet

Vad kan man säga mer än att det är ett fantastiskt hotell?! Perfekt läge - nära till stranden och bästa utsikten. Bra service, schysst frukost, fina rum. Fräscht och känns lyxigt. Högsta betyg! Här kommer jag bo igen om jag besöker Nice.

Bodde här: augusti 2016, reste i arbetet
1  Tack Linn S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel_La_Perouse, Responsable commercial på Hotel La Perouse, svarade på det här omdömetSvarade 21 december 2017

Vi ber om ursäkt för misstaget i vårt svar när vi använder google traduction för att svara på ditt språk.

Kära gäst,

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar på hotellets sida.

Vi är glada att höra att du haft din vistelse.

Vårt unika läge ovanför havet i det tysta sittandet av slottet av slottet är en av de bästa panoramautsikterna i Nice. Vi är mycket nära franska restauranger, några steg från hotellet och marknaden med sin berömda Cours Saleya.
Hotel La Pérouse är det enda lyxhotellet med pool vid klippan.

Vår personal är där för att sassisera dig och bidra till din komfort under din vistelse.

Vi önskar er en god jul och ett gott nytt år.

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses snart igen.

Flavia Vinci

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 maj 2017

Ett suprefint hotell precis vid strandpromenadens bortre del i centrala nice. Ett litet men riktigt lyxigt boutique hotell med familjär känsla. Underbar mat och super bra serivce. Är lyssnar man på gästerna fullt ut. Ps glöm inte bubbelpoolen på taket om du besöker detta hotell.

  • Bodde här: november 2016, reste med familjen
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack JockeBokedal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel_La_Perouse, Responsable commercial på Hotel La Perouse, svarade på det här omdömetSvarade 21 december 2017

Vi ber om ursäkt för misstaget i vårt svar när vi använder google traduction för att svara på ditt språk.

Kära gäst,

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar på hotellets sida.

Vi är glada att höra att du haft din vistelse.

Vårt unika läge ovanför havet i det tysta sittandet av slottet av slottet är en av de bästa panoramautsikterna i Nice. Vi är mycket nära franska restauranger, några steg från hotellet och marknaden med sin berömda Cours Saleya.
Hotel La Pérouse är det enda lyxhotellet med pool vid klippan.

Vår personal är där för att sassisera dig och bidra till din komfort under din vistelse.

Vi önskar er en god jul och ett gott nytt år.

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses snart igen.

Flavia Vinci

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 april 2017

Vi valde ett DE LUXE-rum med egen terrass. Rummet vätte mot havet och på terassen fanns parasoll, två stolar och ett bord samt två solstolar. Men hotellet har också en solterass på 6e våningen och en terass med en liten simbassäng så egen terass är inte nödvändig.
Hotellets reception fungerade super, deras förslag på restauranger var till stor nytta.
Restaurangen var ok men inte super.
Morgonmålet kunde man, utan extra avgift också få till rummet. Morgonmålet var av god standard.
Jag kan väl rekommendera detta hotell, beläget precis invid gamla stan.

Tips för att välja rum: Hörnrummet på 5e våningen var super. Skulle inte välja ett rum invid simbassängen p.g.a. ljudolägenheter.
  • Bodde här: april 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
1  Tack 84lilo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel_La_Perouse, Responsable commercial på Hotel La Perouse, svarade på det här omdömetSvarade 21 december 2017

Vi ber om ursäkt för misstaget i vårt svar när vi använder google traduction för att svara på ditt språk.

Kära gäst,

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar på hotellets sida.

Vi är glada att höra att du haft din vistelse.

Vårt unika läge ovanför havet i det tysta sittandet av slottet av slottet är en av de bästa panoramautsikterna i Nice. Vi är mycket nära franska restauranger, några steg från hotellet och marknaden med sin berömda Cours Saleya.
Hotel La Pérouse är det enda lyxhotellet med pool vid klippan.

Vår personal är där för att sassisera dig och bidra till din komfort under din vistelse.

Vi önskar er en god jul och ett gott nytt år.

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses snart igen.

Flavia Vinci

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen