Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Generösa portioner på bra restaurang”
Omdöme om Boccaccio

Boccaccio
Rankad som nr 237 av 2 171 Restauranger i Nice
Certificate of Excellence
Prisklass: 28 US$ - 68 US$
Kök: Franskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Särskilda tillfällen, Affärsmöten
Middagsalternativ: Lunch, Frukost, Middag, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 24 december 2017 från mobil enhet

Mycket bra restaurang, särskilt för den som gillar skaldjur. Generösa portioner och bra service. Tips - dela en efterrätt på flera. Deras goda creme brulee motsvarar tre normala portioner.

Datum för besöket: december 2017
Tack PatrikiNice
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (2 564)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 2 564 omdömen

Omdömet skrevs 2 oktober 2017 från mobil enhet

Blev ett spontanbesök och vi valde skaldjursfat som inte gjorde oss besvikna. Rekommenderas varmt om man gillar skaldjur och ostron !! Boka gärna bord då det är ett populärt ställe.

Datum för besöket: oktober 2017
Tack Pella37
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 september 2017

Firade min 65-årsdag här med restaurangens stora platå.
Blev lite besvikna först när vi inte fick bord utomhus i sommarvärmen. Delvis avskärmade bord inomhus med halvcirkelformad sittning. Utomordentlig service! När våra platåer kom in, förstod vi snabbt att bordet utomhus hade inte varit tillräckligt. Har inte upplevt något större tidigare och då har jag sett flera. Samtliga vid bordet var överväldigade av mängden skaldjur. Toppen för skaldjursälskare. Glöm inte boka bord.

Datum för besöket: september 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Håkan W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 september 2017 från mobil enhet

Fantastiskt fin och prisvärd skaldjursplateau. Bra vinrekommendationer och uppmärksam service. Vi fick ett trevligt bord en fredagskväll utan bokning. Rent och fräscht. Rekommenderas!

Datum för besöket: september 2017
Tack christinawg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juni 2017 från mobil enhet

Denna restaurang serverar skaldjur i världsklass. Portionerna är gigantiska! Nästan som en dubbel på en annan restaurang. Riktigt fint tillagat, och serveras på ett fint sätt. Kostar såklart lite ner än medel, men väl värt ett besök för skaldjursälskare :)

Datum för besöket: juni 2017
1  Tack 146idab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Boccaccio tittade också på

Nice, Cote d Azur
 

Besökt Boccaccio? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt