Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 892)
Filtrera omdömen
2 892 resultat
Medlemsbetyg
1 624
642
300
159
167
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 624
642
300
159
167
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 2 892 omdömen
Omdömet skrevs 31 oktober 2017

Le Negresco kombinerar tradition med modernitet. Varje våning är ett konstmuseum i sig. Inga rum är det andra likt i en positiv bemärkelse. Har bott där ett tjugotal gånger, aldrig blivit besviken varken på rum, mat eller service. Dyrt men man får valuta för pengarna

  • Bodde här: oktober 2017, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med The Leading Hotels of the World
Tack Hubbe606
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Direction_Negresco, Directeur général på Hotel Negresco, svarade på det här omdömetSvarade 13 november 2017
Google-översättning

Dear SitDown1951,

We appreciate your comments regarding your stay at the Negresco hotel and hope you had a safe journey back home. It is always a pleasure to receive such a positive feedback.

As a member of The Leading Hotels of the World, the hotel continuously strives to meet your needs and expectation.

Thank you again for sharing your experience, and we look forward to welcoming you again in the not too distant future.

With my best regards,

Pierre Bord
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2017 från mobil enhet

Hotel Negresco är fantastiskt och vi har bott här ett antal gånger nu! Det är så vackert och all konst som finns på hotellet är magnifik! Rummen är unikt inredda och inget rum är det andra likt! Vissa delar behöver dock renoveras och fräschas upp. Tex vår fina exklusiva guldtoalettstol hade fått en ny vit plastring - det var inte snyggt! Stranden som hör till hotellet ligger perfekt och solstolarna är bra - men, tyvärr är personalen lite nonchalant och bryr sig mest om att serva unga snygga tjejer. Vi valde att äta lunch på hotellets Rotundan istället, där är det alltid proffsigt och mycket bra!

Bodde här: juli 2017, reste som ett par
Tack Ylteis
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juli 2017

Vi bodde på Negresco några dagar som en familj och var väldigt väldigt nöjda!
Anrik institution med en känsla av lyx och flärd. Servicen på hotellet var mycket god och vi fick en hel del snabb och effektiv hjälp.
Inredningen är en fröjd för ögat, särskilt om du har ett intresse för konst.
Vi åt även en "fine dining" meny i deras michelin restaurang - helt outstanding!
Läget vid standpromenaden gör ju såklart inte saken sämre.

  • Bodde här: augusti 2016, reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack mariahM6295UQ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juni 2017 från mobil enhet

Fint och annorlunda hotell med kunglig atmosfär som sett sina bästa dagar, i alla fall vad gäller rummen. Vårt deluxe dubbelrum var lite kitschigt med lite hemsk blandning av färger, rosa och turkost. Badkar och bidé i guld (=plast). Hiskeligt dyrt på hotellet. En öl i minibaren på rummet kostade ca 120 kronor (12 EUR). Fin havsutsikt från den lilla balkongen.

Bodde här: juni 2017, reste som ett par
Tack Liselott E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Direction_Negresco, Directeur général på Hotel Negresco, svarade på det här omdömetSvarade 21 juni 2017
Google-översättning

Dear Liselott E,

Thank you for taking the time to share your valuable comments further to your stay at the Negresco Hotel in Nice.

We sincerely regret your room did not matched your expectations. The hotel Negresco is a privately owned property and all the rooms are decorated differently, with styles from different periods of the French history, from Louis XIII to Art Deco.

Our guest relations officer and reception team are always availbale to offer room alternatives.

We hope that we will have the opportunity to welcome you back again soon and offer a most enjoyable experience.

Truly yours,

Pierre BORD
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Detta omdöme har översatts från Engelska. Visa original
Omdömet skrevs 10 juni 2017

Ni kommer att få uppleva en hög nivå av komfort och elegans i detta vackert inrett hotell med en fantastisk känsla av de samtida konst i en extraordinär historisk byggnad. Personalen är mycket artiga och tillmötesgår gästernas behov med respekt och värme!

Omdömen sammanställs i samarbete med The Leading Hotels of the World
Tack Kathy K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.Skickades in den Engelska på www.tripadvisor.com. Visa original
Direction_Negresco, Directeur général på Hotel Negresco, svarade på det här omdömetSvarade 11 juni 2017
Google-översättning

Dear Kathy K,

Thank you for taking the time to write a review on Tripadvisor about your recent stay at the Negresco Hotel.

We are delighted to hear that our staff have done all above and beyond to make your feel welcomed and to ensure that you have a wonderful and memorable stay with us.

We look forward to your return visit in the nearby future.

With my very best from Nice,

Pierre BORD
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen