Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Superb”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
6 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
1 sovrum, 2 badrum, för 2
Nice, Cote d Azur, Provence

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 6 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Franska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Franska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
krister61
Göteborg, Sverige
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 587 hjälpsamhetsröster
“Superb”
Omdömet skrevs mars 5 2018 för en vistelse i februari 2018
10
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Underbar lägenhet i hjärtat av Nice! Stor härlig solterrass! Modern och allt ni behöver för en underbar semester!

Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 10 2018
Dear Krister,
Thank you for your review on the appartment Gibraltar Terrasse. We are happy that you enjoyed your stay in this apartment situated in the city center and close to the beach.
Indeed, this apartment is situated in walking distance to all the sights and amenities and has a magnificent sunny terrasse.
We will be happy to welcome you in Nice again.

Claude Ashley&Parker
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Godarzi
Göteborg, Sverige
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 060 hjälpsamhetsröster
“Rekommenderas”
Omdömet skrevs april 15 2017 för en vistelse i april 2017
58
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Superlägenhet med perfekt läge mitt i centrala Nice med närhet till restauranger, köpcentrum, strandpromenad och havet.
Vi trivdes stort och kommer att åka dit igen.

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 19 2017
Dear Guest,
Thank you for your nice review about this apartment: "Super apartment with perfect location in the center of Nice, close to restaurants, shopping, boardwalk and ocean. We got on great and will go there again".
We hope to see you soon back with your husband. A bientôt! Claude from Ashley&Parker
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Benedit W
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 059 hjälpsamhetsröster
“Fantastiskt”
Omdömet skrevs april 15 2017 för en vistelse i april 2017
57
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Fräsch och fin lägenhet som ligger nära till både stranden och stadens kärna. Fin utsikt, trevligt område och massa restauranger i närheten. Trivdes jättebra!

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 19 2017
Chère Benedit, Merci beaucoup pour votre gentil commentaire "Appartement frais et agréable qui est proche de la plage et du centre-ville. Belle vue, quartier agréable et beaucoup de restaurants à proximité. Nous avons apprécié génial!"
A très bientôt! Claude from Ashley&Parker
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
godarzi61
Göteborg, Sverige
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 060 hjälpsamhetsröster
“Utmärkt.”
Omdömet skrevs januari 12 2017 för en vistelse i september 2016
58
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Fantastisk lägenhet med bra läge i hjärtat av Nice. Detta är en lägenhet med underbar solig terrass som man kan njuta hela dagen.

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 13 2017
Dear Guest,
Thank you so much for your kind review.
We are so glad you enjoyed your stay at GIBRALTAR TERRASSE apartment thanks to its central location in the pedestrian street and close to the beach and also its very nice sunny terrace.
We hope to welcome you back very soon!
Kind regards
Claude from Ashley&Parker
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ciderman6 ...
London
Nivå 2 Skribent
6 omdömen
6 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 073 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs juli 6 2017 för en vistelse i juni 2017
Google-översättning
66
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
från
92 US$
/ natt
Boka nu
Eller skicka ett meddelande till ägaren
Det här boendet har betalningsskydd
Betala aldrig för din semesterbostad med pengaöverföring.
Läs mer om att betala säkert.
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt