Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Utmärkt.”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
8 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
1 sovrum, 2 badrum, för 2
Nice, Cote d Azur, Provence

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 8 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Franska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Franska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
godarzi61
Göteborg, Sverige
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 66 hjälpsamhetsröster
“Utmärkt.”
Omdömet skrevs 12 januari 2017 för en vistelse i september 2016
66
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Fantastisk lägenhet med bra läge i hjärtat av Nice. Detta är en lägenhet med underbar solig terrass som man kan njuta hela dagen.

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 13 2017
Dear Guest,
Thank you so much for your kind review.
We are so glad you enjoyed your stay at GIBRALTAR TERRASSE apartment thanks to its central location in the pedestrian street and close to the beach and also its very nice sunny terrace.
We hope to welcome you back very soon!
Kind regards
Claude from Ashley&Parker
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
RoamingTi ...
Nivå 4 Skribent
41 omdömen
12 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 30 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   No.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Warelius ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 20 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning
10
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ciderman6 ...
London
Nivå 2 Skribent
6 omdömen
6 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 79 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 6 juli 2017 för en vistelse i juni 2017
Google-översättning
75
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Footprint ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 58 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 19 oktober 2017 för en vistelse i september 2017
Google-översättning
55
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 25 2017
Cher Norman,
Nous vous remercions pour votre commentaire sur l'appartement Gibraltar Terrasse. Nous sommes ravis que vous avez apprécié votre séjour dans cet appartement situé en plein cœur de la ville et à coté de la plage et toutes les commodités. Concernant les équipements de la cuisine, le propriétaire à choisi de l'équiper de manière simple et fonctionnelle et de ne pas s'encombrer d'ustensiles inutiles à un séjour de vacances.
Ça sera un plaisir pour nous de vous recevoir à nouveau dans l’un de nos appartements.A très bientôt, Claude from Ashley&Parker
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt