Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (350)
Filtrera omdömen
350 resultat
Medlemsbetyg
236
77
13
9
15
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
236
77
13
9
15
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 350 omdömen
Omdömet skrevs 17 juli 2018

Anlände sent på kvällen och en något förvirrad nattportier visade oss först till fel rum...
Vi hade en svit för fyra personer som var mycket rymlig. Rent och fräscht men kanske behövs lite fix här och där. Gott om extra kuddar och täcken. Bra med både badkar och dusch, två toaletter. Vi hade även en liten terass med tillhörande sittgrupp och solstolar.
Poolen var ren och fräsch!
Frukosten serverades i trädgården och var inte överdådig men det fanns ljust och mörkt bröd, goda ostar, fantastisk omelett som tillagades enligt våra önskemål, färskpressad juice och färsk frukt i mängder! Personalen på frukosten var mycket trevlig mot sina gäster, däremot kunde man märka en inbördes hierarki mellan personalen, inte så trevligt...
Hotellet har ingen egen restaurang vilket drar ned betyget lite. Hotellet har parkering op gården.
Hotellet har ett bra läge, lite avskiljt men nära till strand och centrum.

Ägarinnan var jättetrevlig och väldigt serviceminded!

Rumstips: Books en svit!
Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack helenaolars
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
boubou1958, Propriétaire på Sainte Valerie Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 18 juli 2018
Google-översättning

Dear "helenaolars",

thank you very much for choosing Hotel Sainte Valerie, and for your kind and detailed comment.
I'm really happy that you enjoyed your stay with us, your Suite "Sheherazade", and the breakfast in the garden.
We have chosen not to have a restaurant in the hotel for many reasons, the main ones being that there are a lot and of quality places just a few paths away form the hotel, and that we prefer this private, really quiet and relaxed atmosphere in the garden and the lobby.
It has been a pleasure to welcome you, and I look forward to your next visit soon.
Very best wishes and regards, M. Rigotti

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 maj 2018 från mobil enhet

Kanske är detta Rivierans mysigaste hotell!
Den trevligt frukosten under trädkronorna sätter verkligen guldkant på Hotel Sainte Valerie. Har du väl satt dig här finns det risk att du blir här länge. Vi stannade hela första dagen under trädkronorna och vid det rofyllda poolområdet. Att personalen dessutom var 100% service minded, vänliga och tillmötesgående gör att vi definitivt stannar på Sainte Valerie nästa gång vi besöker Juan les Pins.
Vilken oas!

Datum för vistelsen: maj 2018
Restyp: Reste med vänner
1  Tack 184malinh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
boubou1958, Propriétaire på Sainte Valerie Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 6 juni 2018
Google-översättning

Bonjour "Malin H",
thank you very much for coming to Hôtel Sainte Valérie, and for your kind appreciation.
I'm so glad you appreciated the comfort of our family house, and the charms of the garden.
Just a few paths away from the seaside and city centre, we aim to create a little oasis of coziness with a kind welcome, and we are happy that you enjoyed it.
Do not hesitate to come back on your next visit of the French Riviera, we look forward to welcoming you and stay at your disposal.
Kind Regards, B. Rigotti

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2017 från mobil enhet

Superhärligt hotell med totalt 30 rum nära stranden. Fantastisk frukostbuffé och kalastrevligt personal med en intention att göra alla gäster nöjda och glada. Fin miljö med härligt poolområde. Vi var 5 vuxna och 3 barn mellan 1-7 år.
Veckan kändes lyxig i denna fina miljö.
Dock bör man tänka på att barnen inte stojar för mycket i poolen med hänsyn till andra gäster. Lite gny blev det när det stojades för mycket.
Någon mer mat än sallad och Croque monsieur serveras dock inte vid lunch. Ej heller middag.
Däremot går det utmärkt att beställa dricka, frukt och lite snacks vid poolen.
Vill man ta med sig handdukar till stranden så lånar man hotellets utan extra kostnad.

Datum för vistelsen: augusti 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack Malmbsus
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
boubou1958, Propriétaire på Sainte Valerie Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 15 augusti 2017
Google-översättning

Dear "Malmbsus",
thank you very much for choosing Hotel Sainte Valerie, and for your kind and detailed comment!
We have been glad to welcome you and your family, and to share the family house atmosphere of our little oasis, just a few paths away from the beaches and animated centre of Juan les Pins.
We have decided some years ago that the large range of restaurants in Juan les Pins and Antibes allowed us to propose only a snack Carte after the large buffet breakfast, in order to preserve the quietness of our guests and the privacy of the Hotel. A Cocktail Bar is also at disposal for fruits, drinks and softs near the pool.
We also lend free beach towels for the pool and the beach every day, so that you don't need to take yours during your stay.
We hope to have the pleasure of welcoming you again,
Bästa hälsningar, M. Rigotti

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 september 2016 från mobil enhet

Fantastisk miljö, härlig frukost och jättefint rum. Vi bodde på markplan med uteplats i direkt anslutning till trädgård och pool. Vi njöt verkligen av bra service och härlig atmosfär. Nära till strand och hav samt gångavstånd till Antibes med Gamla stan och andra sevärdheter.

Datum för vistelsen: september 2016
Restyp: Reste som ett par
Tack elisunn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
myriamR563, Propriétaire på Sainte Valerie Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 4 oktober 2016
Google-översättning

Dear elisunn,

thank you so much for choosing Hotel Sainte Valerie, and for your kind recommendation.
Best wishes and salutations from our team,
and we hope to have the pleasure to welcome you on a next occasion,
M. Rigotti

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 september 2013

Otroligt charmigt och trevligt litet hotell i Les Pins, Området är lugnt och trevligt ca 20 minuters promenad från kärnan av Antibes med alla sina charmiga gränder, Hotellet har en fantastisk trädgård, personalen otroligt trevliga och hjälpsamma. Bland den bästa hotel frukost jag upplevt på länge ute i den lummiga trädgården. På kvällarna är hela trädgården upplyst, där det är jätte mysigt att avsluta kvällen med ett glas vin. Vi återkommer absolut.

Datum för vistelsen: september 2013
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Susanne P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
myriamR563, Propriétaire på Sainte Valerie Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 15 september 2013
Google-översättning

Many thanks to you

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen