Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (259)
Filtrera omdömen
259 resultat
Medlemsbetyg
145
97
11
2
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
145
97
11
2
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 259 omdömen
Omdömet skrevs 13 juli 2019

En trygg bas för upptäcktsfärder. Nära till natur och skärgård. Fint och bekvämt boende till bra pris. Fin frukostbuffé. Nära till många restauranger. Mycket trevligt bemötande från familjen och övriga.
Karin och Monica

Datum för vistelsen: juni 2019
Restyp: Reste med vänner
Tack Madame-Skane
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
NiklasN382, Manager på Hotel Le Mediterranee, svarade på det här omdömetSvarade 26 augusti 2019

Tack Monica och välkommen tillbaka

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 april 2019 från mobil enhet

Fantastiskt litet hotel nära stranden och restauranger.
Jättefint bemötande gav tips på både utflykter och restauranger vilket gjorde att våra dagar blev fyllda av superfina upplevelser
Vi vandrade på den långa stranden, cyklade på ön porquerolles och njöt av de fina omgivningarna

Datum för vistelsen: april 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack ankiwallman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
NiklasN382, Manager på Hotel Le Mediterranee, svarade på det här omdömetSvarade 16 april 2019

Tack för er fina review. Ni är mycket välkomna tillbaka.
Hotel le Mediterranee/

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 oktober 2017

Ett litet mysigt hotell med bästa läget vid Hyeres Plage stora marina. Vänligt bemötande av svenska värdparet (Niclas och Martine), fräscha rum och bra frukost gör detta lilla hotell till ett mycket bra stopp några nätter på resan utefter franska Rivieran. Sympatiska priser gör att man känner att man får mycket för pengarna jämfört med andra ställen i området.

Datum för vistelsen: oktober 2017
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Mats L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 oktober 2017

Att besöka detta hotell som trots sin service, läge och så vänligt bemötande bara har 2 stjärnor är obegripligt.
Ett perfekt läge mellan bra strand och den stora fritidsbåts hamnen men all sina pittoreska restauranger.
Hotellets frukost serverades av den trevliga hotellägaren och inget saknades till frukost.
Ja värdparet gjorde extra glans åt ett trevligt ställe.
Så jag kan mer än rekommendera detta hotell om ska besöka denna del av medelhavet.

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack OlaA302
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2017

Läget jättebra, nära till stranden och marinan. Lätt att parkera på gatan och utan avgift. Rena fina rum, skön säng, god frukost med färskt bröd (såklart men så gott!) och värdparet fantastiska. På återseende!
:)

Datum för vistelsen: augusti 2017
Tack Matz S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen