Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Trip.com
StayForLong
Expedia.com
Hotels.com
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (925)
Filtrera omdömen
925 resultat
Medlemsbetyg
463
301
85
44
32
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
463
301
85
44
32
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 925 omdömen
Omdömet skrevs 23 juli 2017 från mobil enhet

Jättebra hotell. Låg PERFEKT. Super personal, hjälpsam och trevlig. Fina rum, bra städat. Fint gym men litet oh överreklamerat spa. Skulle kunna bo här igen pga mycket fräscha faciliteter och bra läge.

Datum för vistelsen: juni 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack Anna S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juni 2017 från mobil enhet

Hotellet är mycket modernt i sin design och ligger precis vid stranden. Personalen är engagerad och serviceminded. Bra parkeringsservice i eget garage då det är svårt att hitta parkering i centrala Antibes. Vi fick vänta på vårt rum i en timme men kompenserades med goda drinkar i baren. Frukosten bra men som vanligt i Frankrike saknas hälsosamma alternativ som fullkornsbröd och grönsaker. Vi bodde i en suite med utsikt över Medelhavet. Stor ballong med sittplatser, bord och solstolar. Helt ljudisolerat. Dyrt men väl värt pengarna.

Datum för vistelsen: juni 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack MilleLisa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 januari 2017 från mobil enhet

Mycket trevligt och modernt hotell med god service och bra läge med promenadavstånd till det mesta. Bra restaurang och bar i hotellet med fin frukost. Fina rum med eget kök. Hotellet har spa-avdelning och minipool på taket.

Datum för vistelsen: december 2016
Restyp: Reste med familjen
Tack fredrikl664
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
DIRECTIONROYAL, Directeur général på Royal Antibes Luxury Hotel, Résidence, Beach & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 1 februari 2017
Google-översättning

Dear Fredrik L,

We are delighted to hear that you have enjoyed your stay among us and that our hotel made a very good impression on you. It is always great encouragement and motivation for our teams to hear about guest satisfaction, as it is our main concern.

We look forward to having the pleasure of welcoming you again to the Royal Antibes.

Pascal LE ROUX
Managing Director

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 april 2016 från mobil enhet

Fick ett pyttelitet rum. Kändes som ett akvarium. Ingen luftkonditionering vi var tvungna att byta upp oss fick betala 43€ extra per natt för en större rum med balkong. Dålig information när jag bokade. Ingen luft här heller och detta hotellet är ändå ****.

Datum för vistelsen: april 2016
Restyp: Reste som ett par
Tack tapas2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 mars 2016

Mycket bra högklassigt hotell med toppenläge direkt ut mot havet. Sviter med direkt havsutsikt - fantastiskt! Nära till gamla stan, restauranger etc inom kort gångavstånd.
Fullt utrustat kök, om man ej äter frukost på hotellet finns ett lokalt boulangeri 3 min promenad bort.

Datum för vistelsen: mars 2016
  • Restyp: Reste med vänner
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack 592aaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen