Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevlig kväll med utsökt mat”
Omdöme om Oscar's

Oscar's
Rankad som nr 83 av 719 Restauranger i Antibes
Certificate of Excellence
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs 1 september 2018 från mobil enhet

Vi var 8 personer som blev ytterst väl omhändertagna av personalen. Maten håller lika hög klass som serveringen klart ett ställe som är värt att besöka.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack fredriko240
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (257)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 257 omdömen

Omdömet skrevs 26 juni 2018 från mobil enhet

Gott o vällagat. Vi åt en trerätters meny där för- och huvudrätt var perfekt, med mycket gott sydfranskt vin till. Desert var bara en bonus och inte mycket att säga om. Mycket trevlig personal! Hade inte beställt bord men det bör man göra. Vi hade tur. Kan varmt rekommendera denna restaurang!

Datum för besöket: juni 2018
Tack mariastahre
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 april 2018

Åt lunch här .Hade försökt boka via meil hemifrån men inte fått något svar.När vi kom fick vi bord direkt då det inte var så många där.Vi år kyckling som va god men lite röd vid benet så vi lämnade lite.Min man blev magsjuk dagen efter. Vet ej om det berodde på kycklingen.

Datum för besöket: april 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack fnol
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juni 2016 från mobil enhet

Läcker gåslever med krabba som entre, delikat lammracket som var mört och gott samt tiramisou som dessert. Därtill ett mycket gott vin från Provence. Vad mer kan man önska sig? En av våra bästa måltider i Antibes. Söker du främst mycket god mat så rekommenderas Oscar varmt.

Datum för besöket: juni 2016
Tack kajgreen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 oktober 2012

Trevlig service. Vi åt meny, genomgående välsmakande, generösa portioner. Franska viner från Provence som passade till maten. Kan rekommenderas!

Tack BirgittaB58
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Oscar's tittade också på

 
Antibes, Cote d Azur
Juan-les-Pins, Antibes
 
Antibes, Cote d Azur
Golfe-Juan Vallauris, Antibes
 

Besökt Oscar's? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt