Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“泊まるだけと割り切れば、、、”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 6 sidor till!
Inter-Hotel Novella Nantes Centre Gare
Rankad som nummer 29 av 108 hotell i Nantes
Omdömet skrevs maj 5 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack hiropin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (231)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

224228 av 231 omdömen

Omdömet skrevs oktober 23 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2011, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack emi81
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 9 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2011, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack cactus15
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 24 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Mariopie
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 2 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Maj 2010, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
4  Tack Domie
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
hotelsurcouf, Propriétaire på Inter-Hotel Novella Nantes Centre Gare, svarade på det här omdömetSvarade december 16 2010
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Nanteshotell
Richebourg - Saint Clement
Adagio City Aparthotel Nantes Centre
Richebourg - Saint Clement
Ibis Styles Nantes Centre Gare
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Hotel Le Petit Duquesne
Nr 82 av 108 i Nantes
47 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Inter-Hotel Novella Nantes Centre Gare? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Inter-Hotel Novella Nantes Centre Gare

Adress: 38 rue de Richebourg, 44000, Nantes, Frankrike (Tidigare Hotel Surcouf)
Region: Frankrike > Pays de la Loire > Loire-Atlantique > Nantes
Bekvämligheter:
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 29 av 108 hotell i Nantes
Prisklass: 471 kr - 952 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:2-stjärnigt — Inter-Hotel Novella Nantes Centre Gare 2*
Antal rum: 40
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Inter-Hotel Novella Nantes Centre Gare. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt