Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Svarade 29 sep. 2019
Dear Panos S,
Thank you so much for your fantastic review and for those lovely pictures !
We are indeed an intimate property as it gives us the opportunity to treat our guests as family and I am thrilled that you felt the personal service our team strives to provide.
I am personally honoured to read that we are one of your best five start hotels around the world and we sincerely hope we will have the pleasure of welcoming you back.
Kind regards,
Majbritt Iaconis General Manager
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
MrsMajbrittIaconis, Directeur général på Grand Hotel Du Palais Royal, svarade på det här omdömetSvarade 29 september 2019
jasminepcp
San Diego, Kalifornien
Omdömet skrevs 13 september 2019
Datum för vistelsen: augusti 2019
Rum
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Företaget använder verktyg från Tripadvisor (eller en av Tripadvisors officiella partner för insamling av omdömen) för att uppmuntra till och samla in gästomdömen, inklusive detta.
Fråga jasminepcp om Grand Hotel Du Palais Royal
Dylan D