Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (863)
Filtrera omdömen
863 resultat
Medlemsbetyg
655
193
10
4
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
655
193
10
4
1
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 863 omdömen
Omdömet skrevs 18 juni 2016

Perfekt läge! VI promenerade runt hela Paris. Bra restauranger utanför, speciellt den italienska mittemot och Le Modern längre ner på gatan. Rummen är väldigt frächa med snygg klassisk inredning, badrummet var väldigt trevligt med optimal planlösning. Litet rum som ändå hade allt.

Personalen var outstanding, mötte olika personer i receptionen och alla var lika hjälpsamma och gav lite extra.

Helt ok frukost.

  • Bodde här: mars 2016, reste med vänner
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack JennyPailin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HOTEL R DE PARI S, Responsable réception på Hôtel R de Paris, svarade på det här omdömetSvarade 27 juni 2016
Google-översättning

Dear Jenny,

Thank you for your warm feedback further to your stay at Hotel R de Paris.
We are delighted you enjoyed the location as well as the decoration and the atmosphere of our Hotel. We have tried during our recent works to create cozy and intimate spaces but functional, with the comfort of our guests always in mind. The entire team is aiming to offer a warm and personalized service and it is a great reward for all of us to know that you enjoyed it. We want our guest to be welcomed like if they were at home and we do hope you will make us your new one, while in Paris!

Kindest Regards,

Mélanie

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 mars 2016

Trevligt o mysigt litet hotell, nära till det mesta. Hjälpsam & mkt trevlig kvinnlig receptionist. Frukosten var god men fick vänta ngt eftersom det endast var en person som tog hand om frukosten. Kommer definitivt tillbaka !

Bodde här: februari 2016, reste i arbetet
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack vickyy111
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HOTEL R DE PARI S, Responsable réception på Hôtel R de Paris, svarade på det här omdömetSvarade 24 mars 2016
Google-översättning

Dear Vicky,

We would like to thank you very much for choosing to stay with us and for your kind words. We are delighted to know that you enjoyed our breakfast buffet, the coziness of our Hotel as well as the personalized and dedicated service we are aiming to provide every day to our guests.

Thank you again for taking the time to share your nice review and for recommending our hotel to the community of Tripadvisor. We hope to have the pleasure to welcome you very soon for a new Parisian experience at the Hotel R de Paris.

Best Regards,

Mélanie

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 april 2015

Hotellet ligger mycket bra beläget cirka 10 minuters promenad från Operan. Hotellet är ganska litet men personalen tar (kanske därmed) hand om en på absolut bästa sätt; alltid trevliga, alltid hjälpsamma och alla talade engelska.
Hotellet måste ha renoverats nyligen för det var otroligt fräscht och snyggt - både rummen och övriga utrymmen.

Tips för att välja rum: Rum 130 och 140 ligger en våning upp från gatan men har tillgång till en egen stor altan på innergården. Perfekt under sommarmånaderna.
  • Bodde här: april 2015, reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack GusRib
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HOTEL R DE PARI S, Responsable réception på Hôtel R de Paris, svarade på det här omdömetSvarade 1 maj 2015
Google-översättning

Dear Sir and Madam,

Thank you for sharing your experience with us.
We are really pleased to know that you have enjoyed the design of our establishment. Our hotel is brand new and offer a great location to visit Paris next to “Liège” and “Place de Clichy” stations.
Thank you again for your comment! You are more than welcome at Hotel R!

Best Regards,
Front Desk

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 november 2014

Vi bodde på Hotel R i mitten på Oktober 2014 och såväl läget som hotellet var utmärkt. Även bemötandet får ett stort plus liksom den trevliga personalen i övrigt. Vi hade ett av rummen på översta våningen och det kan verkligen rekommenderas. Inte ett jättestort rum men väldigt fräscht, sköna sängar och bra nattro. Vi testade inte frukosten utan intog den runt hörnet på hotellet.

Vi kommer definitivt att komma tillbaka till det här hotellet när vi åker till Paris nästa gång
/Niclas

Tips för att välja rum: Rummen högst upp är som sagt mycket bra
  • Bodde här: oktober 2014, reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Niclas K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HOTEL R DE PARI S, Responsable réception på Hôtel R de Paris, svarade på det här omdömetSvarade 1 december 2014
Google-översättning

Dear Sir and Madam,
Many thanks for your post on TripAdvisor website.
It is always a pleasure to know that you did enjoy your stay in our hotel.
We always try to give the best service.
We hope to see you again in our establishment!
Best Regards, Claire / Front Desk

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 februari 2014

Ett litet hotel med bra personligt bemötande. Rummen var kanske i minsta laget men det var bra standard. Hotellet ligger i ett lugnt område nära operan. Hotellet rekommenderas skarpt, i det stora hela mycket bra

  • Bodde här: februari 2014, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Jonas B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HOTEL R DE PARI S, Front desk på Hôtel R de Paris, svarade på det här omdömetSvarade 21 februari 2014
Google-översättning

Dear Jonas,

We want to thank you for sharing your experience in our hotel.
What a pleasure to read that you throughly enjoyed your stay.

We stay at your disposal to organize your next stay in Paris !

Best regards,
Laure.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen