Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elegant hotell nära till det mesta!”
Omdöme om Hotel R de Paris

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 11 sidor till!
Hotel R de Paris
Rankad som nummer 52 av 1 802 hotell i Paris
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs april 10 2017

Lyxig känsla en enkel och elegant hotell. Gångsavstånd till Opera men även till det mesta.Hade rum 260 och den var helt underbar. Modern med elegans och romantisk.
Jag återkommer hit igen! Personalen var helt fantastiska speciellt tjejen som tog emot oss och killen som checka ut oss. Tack för allt!

Tips för att välja rum: Underbar balkong rum 260
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2017, reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Diana A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel_RdeParis, Responsable relations clients på Hotel R de Paris, svarade på det här omdömetSvarade juni 3 2017
Google-översättning

Dear Diana,

Thank you so much! We are so glad that you enjoyed your stay with us and especially your room 260. The latter is indeed quite a special room as it is the only one from the Deluxe category that has a balcony. The marble fireplace as well as the flooding parquet present in this category offers, as you mentioned a truly romantic and warm atmosphere. We are thrilled that it contributes in making your stay comfortable and pleasant.

Your support is much appreciated, thank you again for your kind words to our staff and for reviewing your trip on Tripadvisor.
We will all be looking forward to your next visit!

Best regards,
Mélanie

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (655)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 655 omdömen

Omdömet skrevs juni 18 2016

Perfekt läge! VI promenerade runt hela Paris. Bra restauranger utanför, speciellt den italienska mittemot och Le Modern längre ner på gatan. Rummen är väldigt frächa med snygg klassisk inredning, badrummet var väldigt trevligt med optimal planlösning. Litet rum som ändå hade allt.

Personalen var outstanding, mötte olika personer i receptionen och alla var lika hjälpsamma och gav lite extra.

Helt ok frukost.

  • Bodde här: Mars 2016, reste med vänner
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack JennyPailin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HOTEL R DE PARI S, Responsable réception på Hotel R de Paris, svarade på det här omdömetSvarade juni 27 2016
Google-översättning

Dear Jenny,

Thank you for your warm feedback further to your stay at Hotel R de Paris.
We are delighted you enjoyed the location as well as the decoration and the atmosphere of our Hotel. We have tried during our recent works to create cozy and intimate spaces but functional, with the comfort of our guests always in mind. The entire team is aiming to offer a warm and personalized service and it is a great reward for all of us to know that you enjoyed it. We want our guest to be welcomed like if they were at home and we do hope you will make us your new one, while in Paris!

Kindest Regards,

Mélanie

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 17 2016

Trevligt o mysigt litet hotell, nära till det mesta. Hjälpsam & mkt trevlig kvinnlig receptionist. Frukosten var god men fick vänta ngt eftersom det endast var en person som tog hand om frukosten. Kommer definitivt tillbaka !

Bodde här: Februari 2016, reste i arbetet
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack vickyy111
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HOTEL R DE PARI S, Responsable réception på Hotel R de Paris, svarade på det här omdömetSvarade mars 24 2016
Google-översättning

Dear Vicky,

We would like to thank you very much for choosing to stay with us and for your kind words. We are delighted to know that you enjoyed our breakfast buffet, the coziness of our Hotel as well as the personalized and dedicated service we are aiming to provide every day to our guests.

Thank you again for taking the time to share your nice review and for recommending our hotel to the community of Tripadvisor. We hope to have the pleasure to welcome you very soon for a new Parisian experience at the Hotel R de Paris.

Best Regards,

Mélanie

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 28 2015

Hotellet ligger mycket bra beläget cirka 10 minuters promenad från Operan. Hotellet är ganska litet men personalen tar (kanske därmed) hand om en på absolut bästa sätt; alltid trevliga, alltid hjälpsamma och alla talade engelska.
Hotellet måste ha renoverats nyligen för det var otroligt fräscht och snyggt - både rummen och övriga utrymmen.

Tips för att välja rum: Rum 130 och 140 ligger en våning upp från gatan men har tillgång till en egen stor altan på innergår ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2015, reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack o_Gustav_o
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HOTEL R DE PARI S, Responsable réception på Hotel R de Paris, svarade på det här omdömetSvarade maj 1 2015
Google-översättning

Dear Sir and Madam,

Thank you for sharing your experience with us.
We are really pleased to know that you have enjoyed the design of our establishment. Our hotel is brand new and offer a great location to visit Paris next to “Liège” and “Place de Clichy” stations.
Thank you again for your comment! You are more than welcome at Hotel R!

Best Regards,
Front Desk

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 21 2014

Vi bodde på Hotel R i mitten på Oktober 2014 och såväl läget som hotellet var utmärkt. Även bemötandet får ett stort plus liksom den trevliga personalen i övrigt. Vi hade ett av rummen på översta våningen och det kan verkligen rekommenderas. Inte ett jättestort rum men väldigt fräscht, sköna sängar och bra nattro. Vi testade inte frukosten utan intog den runt hörnet på hotellet.

Vi kommer definitivt att komma tillbaka till det här hotellet när vi åker till Paris nästa gång
/Niclas

Tips för att välja rum: Rummen högst upp är som sagt mycket bra
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Oktober 2014, reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Niclas K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HOTEL R DE PARI S, Responsable réception på Hotel R de Paris, svarade på det här omdömetSvarade december 1 2014
Google-översättning

Dear Sir and Madam,
Many thanks for your post on TripAdvisor website.
It is always a pleasure to know that you did enjoy your stay in our hotel.
We always try to give the best service.
We hope to see you again in our establishment!
Best Regards, Claire / Front Desk

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Parishotell
Le Grey Hotel
Nr 69 av 1 802 i Paris
465 omdömen
Eiffeltornet/Hôtel des Invalides
Hotel Signature St Germain des Pres
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Idol Hotel
Nr 59 av 1 802 i Paris
424 omdömen
B Montmartre Hotel
Nr 70 av 1 802 i Paris
906 omdömen
Bastille/Oberkampf
Hotel Fabric
Hotel Fabric
Nr 10 av 1 802 i Paris
1 201 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hotel R de Paris? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hotel R de Paris

Adress: 41 rue de Clichy | 9th Arr., 75009 Paris, Frankrike (Tidigare Hotel du Casino)
Telefonnummer:
Region: Frankrike > Ile-de-France > Paris
Bekvämligheter:
Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Rumservice Spa Sviter Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 22 av Spahotell i Paris
Nr 43 av Lyxhotell i Paris
Nr 58 av Affärshotell i Paris
Nr 158 av Romantiska hotell i Paris
Nr 196 av Familjehotell i Paris
Prisklass: 1 451 kr - 3 129 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Hotel R de Paris 4*
Antal rum: 40
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Agoda, Hotels.com, Booking.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Hotel R de Paris. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Du Hotel Paris

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt