Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 07:30 - 19:30
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva Saint-Sulpice på
från 93,26 US$
Mer information
från 139,12 US$
Mer information
från 71,69 US$
Mer information
från 51,41 US$
Mer information
Omdömen (1 268)
Filtrera omdömen
1 268 resultat
Medlemsbetyg
583
529
147
7
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
583
529
147
7
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 268 omdömen
Omdömet skrevs 30 december 2018 från mobil enhet

En helt fantastisk upplevelse att komma till och men känner historien vingslag när man befinner sig i Kyrkan

Datum för upplevelsen: juli 2018
1  Tack 719clemensn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 maj 2018

Underbart vacker kyrka som är väl värd ett besök. När vi var där var det en liten konstutställning i ett av sidorummen.

Datum för upplevelsen: maj 2018
Tack Sofie S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 maj 2018

Vi råkade bo precis så att vi hade denna pärla utanför dörren varje dag. Vacker på utsidan, insidan och med tillhörande fontän. Rekommenderas!

Datum för upplevelsen: maj 2018
Tack TonyLee65
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 april 2017 från mobil enhet

En av alla Paris vackra kyrkor/katedraler. Utanför kyrkan finns dessutom en vacker fontän som är riktigt imponerande!

Datum för upplevelsen: april 2017
Tack DanielForssell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 april 2017 från mobil enhet

En av alla vackra katedraler i Paris. Fontänen på torget utanför är även den väldigt häftig och imponerande.

Datum för upplevelsen: april 2017
Tack DanielForssell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen