Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (4 379)
Filtrera omdömen
4 379 resultat
Medlemsbetyg
1 659
1 831
588
196
105
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 659
1 831
588
196
105
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 4 379 omdömen
Omdömet skrevs 30 augusti 2016

Jättebra läge med gångavstånd och närhet till mycket pampiga sevärdheter. Även nära till bra shopping i gigantiska Forum Les Halles.

Sängen var perfekt hård för mig, gillar inte mjuka sängar. Det enda konstiga var att toalettstolen inte var på toaletten utan i ett eget rum precis bredvid.
Frukosten var jättegod och fräsch och hotellets innergård var hur charmig som helst. En liten oas att sitta och njuta i.

  • Bodde här: augusti 2016, reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack David R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 januari 2016

Mycket fräscht hotell med fina rum och bra planerat badrum med separat WC. Nära till allt och trevlig personal. Ett minus då vi bad om ett extra täcke var att de sade att det var fullt och att extra täcke inte gick att uppbringa. Det var knappast fullbelagt.

  • Bodde här: december 2015, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Sofia B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 november 2015

Hotellet ligger precis bredvid Les Halles gallerian som håller på att byggas om, vilket kanske kan vara störande om man sover lätt. Vi stördes inte alls och vi bodde på våning 1 mot bygget. I bottenvåningen på gallerian ligger RER hållplatsen som tar dig till och från CDG flygplatsen. Området Les Halles ligger granne med Marais och precis bredvid Notre Damm katedralen. Lite stökigt område kvällstid då det är många barer och på torget samlas ungdomarna. Vi trivdes mycket bra och deras utmärkta frukost gjorde att barnen höll sig mätta och glada fram till lunch.

Tips för att välja rum: Våning 1 och 2 har standardrum så vill ni ha utsikt så kostar det pengar
  • Bodde här: oktober 2015, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Niclas J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 november 2015 från mobil enhet

Hotellet är helt ok, rummen trevliga om än med hårda kuddar. Dåligt utbud på engelska tvkanaler. Wifi är gratis men riktigt dåligt. Frukosten ok men inte prisvärd. Läget bra för att besöka Louvren och Notre Dame som ligger på promenadavstånd. Mycket restauranger och barer i området.

Bodde här: november 2015, reste med vänner
Tack Kent W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
NovotellesHalles, P.A. to the General Manager på Novotel Paris Les Halles, svarade på det här omdömetSvarade 7 november 2015
Google-översättning

Dear Kent W,
I would like to thank you for your comment regarding your last stay with us.
We hope to welcome very soon? 
A bientôt,
Hélène Baligand
P.A. to the General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 oktober 2015 från mobil enhet

Mycket trevligt och fräscht hotell. Trevlig personal,bra bar, fina och bra hotellrum med cool toalett och sköna sängar. Det är fortfarande ett bygge utan för men det stör absolut inte. Det ända som jag inte tycker är bra är frukosten skippa den och ät ute på mysigt cafe.

Bodde här: oktober 2015, reste med vänner
Tack Anneli808
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen