Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Luxembourgträdgården (Jardin du Luxembourg)
Spara
Boka i förväg
  
översatt av Google
Sätt du kan uppleva Luxembourgträdgården (Jardin du Luxembourg) på
från 13,80 US$
Mer information
från 74,90 US$
Mer information
från 18,40 US$
Mer information
från 19,60 US$
Mer information
Omdömen (32 774)
Filtrera omdömen
32 774 resultat
Medlemsbetyg
22 278
8 889
1 424
138
45
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
22 278
8 889
1 424
138
45
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1924 av 32 774 omdömen
Omdömet skrevs 10 augusti 2017 från mobil enhet

Vilken underbar trädgård att besöka. Definitivt värt ett besök. Ta gärna med lite fika och sätt er att njuta av denna oas mitt i den annars så stressiga vardagen som turist.

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack Andre S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2017 från mobil enhet

Mysig park där många personer hade samlats för att njuta av solen. Slottet är fint och parken är en trevlig oas i den annars så myllrande staden

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack 790andrease
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2017 från mobil enhet

En vacker lugn oas mitt i Paris.
Passar för att strosa eller picknicka eller beundra.
Välordnad och ren trädgård med vackra installationer och statyer.
Mitt i finns en damm där man kör segelbåtar med pinne.
Finns även att hyra.

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack emeliebackvall
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juni 2017 från mobil enhet

Parken är rätt stor och erbjuder en vilsam oas mitt i storstaden. Det finns vackra planteringar att strosa bland. Många sittplatser.

Datum för upplevelsen: juni 2017
Tack UlrikaMi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juni 2017 från mobil enhet

Mycket vacker och gemytlig trädgård med olika namngivna växter, träd och blommor. Fin omgivning med dammar och stor pampig byggnad. Säkert ännu vackrare lite längre fram på sommaren.

Datum för upplevelsen: juni 2017
Tack GPH38
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen