Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 08:00 - 18:45
Spara
Boka i förväg
  
översatt av Google
Sätt du kan uppleva Notre-Dame på
från 11,50 US$
Mer information
från 17,30 US$
Mer information
från 40,40 US$
Mer information
från 19,60 US$
Mer information
Omdömen (67 182)
Filtrera omdömen
67 182 resultat
Medlemsbetyg
46 323
16 584
3 661
435
179
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
46 323
16 584
3 661
435
179
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
2631 av 67 182 omdömen
Omdömet skrevs 9 februari 2018 från mobil enhet

Då man besöker Paris så finns det ett antal byggnader man måste se detta är en av dom , ett stort fantastiskt byggnadsverk inte mycket folk då vi var där i februari .

Datum för upplevelsen: februari 2018
Tack 480j_rgen_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 februari 2018

Besök Notre-Dame tidigt, då det inte är så mycket folk. Passa gärna på att gå på en mässa om möjligt.

Datum för upplevelsen: maj 2017
Tack Ann-Cristine
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 januari 2018 från mobil enhet

Vilket ställe! Har varit där 3 gånger och lika fint. Utsidan är ett konstverk i sig men rekommenderar att ta tiden och pengarna att gå in på insidan och framförallt upp i tornen! Kan även rekommendera caféet bredvid, jätte god frukost!

Datum för upplevelsen: januari 2018
Tack voffla
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 januari 2018

Kul att ha sett en Paris stora begivenheter. Mest ett måste faktiskt. Bäst var att solen äntligen kom fram när vi kom ut igen.

Datum för upplevelsen: januari 2018
Tack Claes S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 januari 2018 från mobil enhet

Notre dame är värt besök. Men var där tidigt på morgonen. Det blir långa köer på dagen. Utsidan är också fin.

Datum för upplevelsen: januari 2018
Tack AnfiHemma
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen