Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fräscht ställe!”

The Old Storehouse Bar & Restaurant
Rankad som nr 75 av 2 906 Restauranger i Dublin
Certificate of Excellence
Prisklass: 16 US$ - 17 US$
Kök: Irländskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Omdömet skrevs 23 maj 2017

Här får du kanonmat, god öl, bra service och levande musik, och gärna lite Riverdance också! Gästerna är från hela världen, dublinborna själva går nog någon annanstans.

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Jazzteffe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TheStorehouseTeam, General Manager på The Old Storehouse Bar & Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 24 maj 2017
Google-översättning

Many thanks for taking the time to post your review. We are lucky to enjoy the support of both locals and visitors and do try hard to offer a great welcome to all

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (3 960)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 3 960 omdömen

Omdömet skrevs 26 mars 2017 från mobil enhet

Trevlig pub / restaurang med levande irländsk musik. Många ölsorter och bra och typisk pubmeny. Inte för trångt.

Tack Robert T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TheStorehouseTeam, Owner på The Old Storehouse Bar & Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 27 mars 2017
Google-översättning

Many thanks for your support. We look forward to welcoming you back on your next visit to Dublin

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2016 från mobil enhet

Våra andra besök till Dublin och detta har blivit vårt stam-ställe. De serverar fin mat och personalen är trevlig och snabb. Musiken har hittills varit det man förväntar sig. Missa inte att de på kvällarna öppnar till källaren där de också har live musik.

Tack Mr-Nordarna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TheStorehouseTeam, Owner på The Old Storehouse Bar & Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 13 augusti 2016
Google-översättning

We are most appreciative of your generous review. Many thnaks

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2016 från mobil enhet

Var här första kvällen så de satte standarden för resten av tiden i Dublin. Bra personal och bra musik, väl värt ett besök

Tack BenJon
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TheStorehouseTeam, Owner på The Old Storehouse Bar & Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 13 augusti 2016
Google-översättning

Great to hear and many thanks for your support and recomemndation

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 maj 2016

Hamnade här lite halvsent en lördagkväll, mkt folk och trivsam stämning med ett ganska bra liveband som spelade irländsk musik. Trots trängseln lyckades vi hitta ett bord och äta, bra och rejäl mat var det, inget fancy men välsmakande husmanskost upplagd på trevligt vis. Mkt trevligt!

Tack litenannie
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TheStorehouseTeam, Owner på The Old Storehouse Bar & Restaurant, svarade på det här omdömetSvarade 25 maj 2016
Google-översättning

Thank you for your support

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på The Old Storehouse Bar & Restaurant tittade också på

Dublin, Dublin (grevskap)
Dublin, Dublin (grevskap)
 
Dublin, Dublin (grevskap)
 
Dublin, Dublin (grevskap)
 

Besökt The Old Storehouse Bar & Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt