Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 333)
Filtrera omdömen
2 333 resultat
Medlemsbetyg
839
1 054
300
100
40
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
839
1 054
300
100
40
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 2 333 omdömen
Omdömet skrevs 13 oktober 2016 från mobil enhet

Bodde två nätter här och kunde gärna stannat fler. Trevlig personal, rymliga rum och sköna sängar. Och okej frukost. Mysig lobby att sitta och ta en kaffe i. Ett minus var att det inte fanns ett kylskåp/minibar på rummet och att det inte fanns luftkonditionering, det blev väldigt varmt på natten, och vägen gick utanför så det var jobbigt att ha fönstret öppet.
Bra läge annars, gångavstånd till det mesta man behöver.

Datum för vistelsen: oktober 2016
Restyp: Reste i arbetet
Tack Stampstamp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 augusti 2016

Bra rum och sängar. Lite sämre avseende frukost och servicen där.
Finns restauranger i närmiljön om man inte vill ta sig ner i centrum.
Ligger bra till avseende buss till flygplatsen samt transporter inom staden.

Datum för vistelsen: augusti 2016
Tack Camilla N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 augusti 2016

Stort rum, mycket bra sängar, fräscht badrum. Gratis Wifi. Mycket bra frukost med en kock som serverar scrambled ägg, stekt ägg, bacon korv m.m. Bra relaxavdelning, med bra pool en torr bastu och en fuktig. Bra läge nära till spårvagn. Rekommenderas.

Datum för vistelsen: augusti 2016
Restyp: Reste som ett par
Tack Karin G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 maj 2016

Stort och bra rum med bra service, fint återställt när man återkom från en dag av äventyr. Nära till centrala delar med shopping och restauranger.
Vilsam miljö i lobbyn och utanför stor pub med allt i sortimentet.

Rumstips: Rum mot gatan kan vara störiga av trafiken, men det finns valmöjligheter.
Datum för vistelsen: maj 2016
  • Restyp: Reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Resned
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 april 2016 från mobil enhet

Rena och fina rum. Trevlig personal. Hotellet har ett bra gym och en pool på bottenvåningen. Hotellbaren är trevlig och lugn.
Hotellet ligger ca 20 minuters gångväg från Temple Bar området. Om man inte vill gå till Temple Bar området så finns det många restauranger och pubar i närheten.

Datum för vistelsen: april 2016
Restyp: Reste som ett par
Tack Dick A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen