Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 841)
Filtrera omdömen
2 841 resultat
Medlemsbetyg
1 877
769
130
50
15
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 877
769
130
50
15
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 2 841 omdömen
Omdömet skrevs 15 oktober 2014

Rent och fräscht hotell med mycket vänlig personal. Rummet var snyggt och välstädat, inte överdådigt men med allt man kan behöva. Ingen extra avgift för tillgång till wifi, skönt att slippa trixa med koder etc,, bara att koppla upp sig och köra. Väldigt bra frukost där yoghurten var upplagd redan från början, inget kladd där alla stoppar ner skedar för att smaka som på vissa andra hotell. Kul bar med många gäster och bra live-band på fredag-kvällen. Läget mitt i stan är hur bra som helst, nära till allt oavsett om det är Temple Bar, shopping eller annat man vill komma åt. Kort sagt en mycket positiv upplevelse!

  • Bodde här: oktober 2014, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med DoubleTree by Hilton
1  Tack Mats H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 april 2014

Hotellet ligger nära Temple Bar men inte mitt i vilket gör det lugnt. Några minuters promenad räcker för att nå alla restauranger och barer. Ganska små rum men rent och snyggt. Frukosten är fantastisk och personalen hjälpsam. Kan rekommenderas både för affärsresor och semestrar.

  • Bodde här: mars 2014, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med DoubleTree by Hilton
2  Tack Catharina E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 mars 2014

The Morrison ligger vid floden Liffey som delar Dublin. Populära barområdet Tower Bar ligger på andra sidan floden liksom St Stephen's Green och Trinity College. Området i sig känns tryggt och säkert. Bussar till och från flygplatsen stannar relativt nära.

Själva hotellet är fräscht och modernt inrett, har stor (men ganska dyr) frukostbuffé och hjälpsam personal. Deras wifi var dock opålitligt och långsamt.

  • Bodde här: mars 2014, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Therese S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 februari 2014

Bra läge, mycket trevlig och tillmötesgående personal. Moderna rum och inredning i hela hotellet. Litet men trevligt gym. God frukostbuffe i lite annorlunda miljö. Intressanta konstverk att titta på. Trevlig bar och restaurang med ibland för mycket grill os från köket.

  • Bodde här: februari 2014, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med DoubleTree by Hilton
Tack Asa A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 januari 2014

Ett riktigt roligt hotell men ingen lätt match för den handikappade. Fina rum med fräscha färger och tidstypisk inredning. Det gick vidare i utsmyckningen av de allmänna utrymmena, tex. frukostbuffén. Ett plus att man kan välja mellan stor och liten frukost. Den kändes också fräsch, men det var väldigt trångt och jobbigt att gå upp och nerför trapporna.

Missa inte att gå till vänster upp mot de shoppingområden som ligger på den sidan Liffey! Vi fyndade stort!

  • Bodde här: november 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Charlotte W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen