Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa hotellet”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
The Morrison, a DoubleTree by Hilton Hotel
Rankad som nummer 9 av 151 hotell i Dublin
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs januari 7 2015

Har absolut inget negativt att säga. Det enda jag tyckte kunde varit bättre är väl frukosten även om jag uppskattade menyn man fick för att beställa så hade buffèn kunnat haft lite mer val.

Men en typisk english breakfast buffè iallafall. Testade aldrig resturangen så kan inte säga något om det tyvärr.

Rummen var riktigt snygga och fräscha, bra hastighet på WiFi:n och bra service. Gymmet var helt okej hade inte så mycket mer än hantlar och kabelställning i styrkeväg, löpmaskiner och crosstrainer var riktigt fräscha.

Hotellet hade nära till precis allt, som längst gick vi till Guinness Storeshouse och det tog 25 minuter. Åker ni till Dublin är detta hotellet ni ska bo på !

Var tyvärr lite högljutt emellanåt. vilket de även informerade om. och utsikten var väl inte jättegrym, men sen spenderade vi inte så mycket tid framför fönstret heller.

Tips för att välja rum: försök få ett rum mot liffey om det finns.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2014, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Alex C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (2 514)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 2 514 omdömen

Omdömet skrevs oktober 15 2014

Rent och fräscht hotell med mycket vänlig personal. Rummet var snyggt och välstädat, inte överdådigt men med allt man kan behöva. Ingen extra avgift för tillgång till wifi, skönt att slippa trixa med koder etc,, bara att koppla upp sig och köra. Väldigt bra frukost där yoghurten var upplagd redan från början, inget kladd där alla stoppar ner skedar för att smaka som på vissa andra hotell. Kul bar med många gäster och bra live-band på fredag-kvällen. Läget mitt i stan är hur bra som helst, nära till allt oavsett om det är Temple Bar, shopping eller annat man vill komma åt. Kort sagt en mycket positiv upplevelse!

  • Bodde här: Oktober 2014, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med DoubleTree by Hilton
1  Tack Mats H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs april 6 2014

Hotellet ligger nära Temple Bar men inte mitt i vilket gör det lugnt. Några minuters promenad räcker för att nå alla restauranger och barer. Ganska små rum men rent och snyggt. Frukosten är fantastisk och personalen hjälpsam. Kan rekommenderas både för affärsresor och semestrar.

  • Bodde här: Mars 2014, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med DoubleTree by Hilton
2  Tack Catharina E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 24 2014

The Morrison ligger vid floden Liffey som delar Dublin. Populära barområdet Tower Bar ligger på andra sidan floden liksom St Stephen's Green och Trinity College. Området i sig känns tryggt och säkert. Bussar till och från flygplatsen stannar relativt nära.

Själva hotellet är fräscht och modernt inrett, har stor (men ganska dyr) frukostbuffé och hjälpsam personal. Deras wifi var dock opålitligt och långsamt.

  • Bodde här: Mars 2014, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Therese S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 25 2014

Bra läge, mycket trevlig och tillmötesgående personal. Moderna rum och inredning i hela hotellet. Litet men trevligt gym. God frukostbuffe i lite annorlunda miljö. Intressanta konstverk att titta på. Trevlig bar och restaurang med ibland för mycket grill os från köket.

  • Bodde här: Februari 2014, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med DoubleTree by Hilton
Tack Asa A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Dublinhotell
1.8 km bort
The Marker Hotel
The Marker Hotel
Nr 2 av 151 i Dublin
3 503 omdömen
1.8 km bort
The Croke Park
The Croke Park
Nr 6 av 151 i Dublin
4 659 omdömen
0.6 km bort
Radisson Blu Royal Hotel, Dublin
Visa priser
Visa priser
Visa priser
4.4 km bort
Clontarf Castle Hotel
Clontarf Castle Hotel
Nr 3 av 151 i Dublin
4 156 omdömen
1.2 km bort
The Merrion Hotel
The Merrion Hotel
Nr 1 av 151 i Dublin
3 449 omdömen
0.6 km bort
The Westbury
The Westbury
Nr 7 av 151 i Dublin
4 079 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt The Morrison, a DoubleTree by Hilton Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om The Morrison, a DoubleTree by Hilton Hotel

Adress: Ormond Quay Lower, Dublin 1, Irland (Tidigare Morrison Hotel)
Telefonnummer:
Region: Irland > Provinsen Leinster > Dublin (grevskap) > Dublin
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Restaurang Rumservice Sviter Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 6 av Affärshotell i Dublin
Nr 8 av Romantiska hotell i Dublin
Nr 9 av Lyxhotell i Dublin
Nr 10 av Familjehotell i Dublin
Prisklass: 1 423 kr - 3 551 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — The Morrison, a DoubleTree by Hilton Hotel 4*
Antal rum: 145
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Hilton EMEA, Agoda, Booking.com, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med The Morrison, a DoubleTree by Hilton Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Morrison Hotel Dublin

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt