Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 891)
Filtrera omdömen
1 891 resultat
Medlemsbetyg
1 185
548
110
32
16
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 185
548
110
32
16
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 1 891 omdömen
Detta omdöme har översatts från Engelska. Visa original
Omdömet skrevs 17 april 2017 från mobil enhet

Riktigt trevligt rum och bekväma sängar. Det bara ett stenkast till pubarna!

Läget och personalen gör det till ett riktigt bra alternativ för boende i Edinburgh. Frukosten är också riktigt bra. Så jag kan rekommendera det

Tack jfr100
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.Skickades in den Engelska på www.tripadvisor.se. Visa original
Holly B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Edinburgh, svarade på det här omdömetSvarade 18 april 2017
Google-översättning

Dear jfr100,

Thank you very much for taking the time to leave us a review following your recent stay, we greatly appreciate it.

I am pleased to see that you enjoyed your stay and that you were comfortable in your room! I am also glad that you enjoyed our Super Breakfast and that our staff were so accommodating during your visit.

Thank you again and we hope to welcome you back to Edinburgh very soon.

Kind regards,

Holly

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 februari 2017

Hotellet låg nära och bra till alla centrala sevärdheter. Rummet var jätte fint och fräscht och vi hade underbar utsikt mot Arthur's Peak. Frukosten och personalen var vi också mycket nöjda med.
Rekommenderas starkt.

Tips för att välja rum: bästa utsikt, bästa läge
  • Bodde här: januari 2017, reste med familjen
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack myannalord
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Devon H, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Edinburgh, svarade på det här omdömetSvarade 17 februari 2017
Google-översättning

Dear My L,

Thank you for taking the time to leave us some feedback following your recent stay with us and I apologise that I am unable to respond back to you in Swedish.

I am delighted to see that you enjoyed your stay and we hope to welcome you back to bonnie Edinburgh again soon.

Many thanks,

Devon

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 november 2016

Från man kommer till man åker ,mycket bra bemötande, trevlig personal
Kan bara rekommendera detta hotell, fråga personalen om det är något
Bra gym,sauna finns Spa bra bar i hotellet passa på att fråga om whisky
då du är på rätt plats för detta
kan bara önska lycka till med ett bra hotell
Per

Tips för att välja rum: Högst upp i hotellet
  • Bodde här: november 2016, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Per H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Holly B, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Edinburgh, svarade på det här omdömetSvarade 1 december 2016
Google-översättning

Dear Per H,

Thank you very much for taking the time to leave us a review following your recent stay however I am sorry I cannot reply in Swedish.

I am delighted to see that you enjoyed your stay and hope that we made you feel as comfortable as possible. I am also glad that you got the chance to take advantage of our spa facilities and our bar which stocks plenty of local spirits, including whiskeys!

Thank you again and we hope to welcome you back to Edinburgh very soon.

Kind regards,

Holly B

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 oktober 2016 från mobil enhet

Väldigt fint hotell och ett perfekt läge i Edinburgh. Nära till allt. Rummen är fina, lite större än vad vi är vana vid. Bra service, tyst trots läget på "the royal mile", fin pool. Ett av de bättre Radisson som vi har bott på !

Bodde här: oktober 2016, reste som ett par
Tack erstaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Devon H, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Edinburgh, svarade på det här omdömetSvarade 15 oktober 2016
Google-översättning

Dear erstaa,

I would firstly like to apologise that I am unable to respond to your feedback in Swedish. We very much appreciate you taking the time to leave us some feedback following your stay and I am delighted to see that you enjoyed your stay with us.

We hope to welcome you back again soon.

Many thanks,

Devon

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juni 2016 från mobil enhet

Lite luttrad av standarden på brittiska hotell så hade jag kanske inte så höga förväntningar. Men det är ett mycket trevligt hotell med en personal som ger ett proffessionellt och vänligt bemötande.
Inget ont sagt alls om restaurangen men det finns ju väldigt många andra krogar i Edinburgh.

Bodde här: juni 2016, reste i arbetet
Tack robertstenbom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Devon H, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Edinburgh, svarade på det här omdömetSvarade 25 juni 2016
Google-översättning

Dear Guest,

I would firstly like to apologise that I am unable to respond to your great feedback in Swedish. We really appreciate you taking the time to let us know how you found your stay with us in Edinburgh.

I am pleased to see that you enjoyed your stay and we hope to welcome you back to Edinburgh again soon.

Many thanks,

Devon

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen