Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Excellent spacious cottage with everything needed ...”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
14 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Lada -
2 sovrum, 3 badrum, för 6
Derry, County Londonderry, Nordirland

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 14 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Rayandcar ...
Cornwall
Nivå 2 Skribent
5 omdömen
5 omdömen om hotell
Omdömet skrevs 30 januari 2018 för en vistelse i juli 2017
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 7 2018
Glad you enjoyed your time spent here, sorry about the weather but glad you had a few sunny days while here.
Kind regards Bevin
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
JOE K
Thame, Storbritannien
Nivå 4 Skribent
34 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 17 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 17 augusti 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 21 2017
Delighted you enjoyed your stay with us & found it comfortable. You're the perfect guest, we'd look forward to welcome you at Templemoyle anytime. Kind regards Bevin & John
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Cornwall
Nivå 2 Skribent
5 omdömen
5 omdömen om hotell
Omdömet skrevs 23 juli 2017 för en vistelse i juli 2017
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
jul 30 2017
Sorry about the service sometimes it can be a bit up & down, depends which network your with,Tu Go is a great app links to Wi-Fi which has a great coverage. Delighted you found the cottage comfortable & located suitable for your needs.
Kind regards Bevin
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Edmonton, Kanada
Omdömet skrevs 11 oktober 2016 för en vistelse i september 2016
Google-översättning

Resegrupp: Storfamilj
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
okt 12 2016
Your all more than welcome back here anytime, you were all great guests. I'm always delighted when guest have a good time here, thank you for taking the time to give us a review. Kind regards Bevin.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 14 september 2016 för en vistelse i augusti 2016
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: everything
Gillade minst: nothing
Resegrupp: Large Group
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
sep 15 2016
Delighted you enjoyed your stay with us, I'm always glad to hear our guests have been happy with their choice of accommodation. Your very welcome back anytime. Kind regards Bevin
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt