Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“The Granery”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
36 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Stuga -
3 sovrum, 2 badrum, för 6
Stratford-upon-Avon, Warwickshire, England

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 36 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Donnaperk
2 omdömen
Omdömet skrevs 7 april 2019 för en vistelse i april 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 12 2019
Thank very much you for your wow review. It was a real pleasure to have you stay, you really were a great bunch of people. Thank you for leaving the Granary so lovely and clean it really does help especially when we have a back to back. We truly hope you will be back to appreciate the Granary in the summer months.Wayne and I along with Jimmy all aim to please our guests, so we loved to welcome you to see the sheep and chickens. Best wishes Sue
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
James1238 ...
Birmingham, Storbritannien
1 omdöme
Omdömet skrevs 31 augusti 2018 för en vistelse i augusti 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 12 2018
We are so glad that you enjoyed your stay and for your glowing review. we aim to make everyones stay enjoyable and love to hear the sound of laughter. Caitlin is an absolute joy and a real character. Many thanks to your dad with his help rounding the sheep up. We love to have you stay with us again. Many thanks for booking with us at Oaks Barn Farm, you might like to try the Coach House or Shepherds View next time which are both on the farm.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Jim O
Winchester, Storbritannien
1 omdöme
Omdömet skrevs 29 augusti 2018 för en vistelse i augusti 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 2 2018
Thank you for taking the time to write about your Farm Stay and glad you enjoyed the Salt Water Hot Tub which is proving really popular with our guests. Let us know if we can help out with that longer stay next year.

Wayne & Sue
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Shelly D
Worcestershire, Storbritannien
Nivå 3 Skribent
13 omdömen
6 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 22 juni 2018 för en vistelse i juni 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 22 2018
We are so glad that you enjoyed your stay and Shepherds View fulfilled all of your requirements. You are one of the first to stay as this is new for this season so we are doubly pleased that it seems we have got it right. I know you are thinking of coming back later in the summer and want to book all 3 of our properties for your family. I think you will agree our location is perfect being located centrally in the West Midlands. Many thanks for your reveiw.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
AB910MkVb
Grantham, Storbritannien
Nivå 2 Skribent
9 omdömen
6 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 21 juni 2018 för en vistelse i maj 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: maj 2018
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 27 2018
Thank you for This lovely Review, glad like us you loved the views to the open farmland and the soul enriching sunshine. Hope to welcome you back to the farm soon.

Wayne & Sue
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt