Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Beautiful home!”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
5 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
2 sovrum, 2 badrum, för 4
Stratford-upon-Avon, Warwickshire, England

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 5 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

vanessapr ...
Swindon, Storbritannien
2 omdömen
Omdömet skrevs 10 maj 2018 för en vistelse i maj 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: maj 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
maj 10 2018
Thanks Vanessa for taking the time to leave such a positive review. Really glad to hear that the house suited your needs so well. Thank you, Jan @ Exclusively Warwickshire
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 augusti 2017 för en vistelse i juli 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
aug 23 2017
Thanks for your kind words Aseel. You are absolutely right, if you value peace and quiet and appreciate lovely views, then Broomhill Farm is most definitely for you!!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
JackieS22 ...
Omdömet skrevs 6 juni 2017 för en vistelse i april 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 9 2017
Thanks for taking the time to leave this review which is very much appreciated! Jan, Exclusively Warwickshire.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Notquitep ...
Birmingham, Storbritannien
Nivå 2 Skribent
8 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 14 november 2016 för en vistelse i oktober 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Being in the countryside but also close to visitor attractions - the views out of all the windows were stunning
Gillade minst: Nothing springs to mind - the stairs are quite steep by today's standards but not really a problem
Resegrupp: Large Group
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Personer med funktionshinder
Familjer med småbarn Större grupper
Personer med husdjur
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
nov 14 2016
Thanks Mr Raymond for taking the time to leave us this favorable review. We are really glad you enjoyed your stay and that the house fitted the bill so well for you and your family. Kind regards, Exclusively Warwickshire.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt