Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Missa inte denna!”
Omdöme om Sotto Sotto

Sotto Sotto
Rankad som nr 5 av 661 Restauranger i Bath
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Affärsmöten, Lokal mat, Särskilda tillfällen, Romantiska möten
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Lunch, Middag, Frukost, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 11 september 2018 från mobil enhet

Jättetrevlig personal supergod mat! Rekommenderas! Lite hög ljudnivå där vi satt men allt annat överskuggande detta!

Datum för besöket: september 2018
1  Tack Lundstroem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (7 329)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 7 330 omdömen

Omdömet skrevs 7 september 2018 från mobil enhet

Fantastiskt trevlig restaurang i härlig miljö. Det var nästan svårt att tro att restaurangen var öppet, det var flera trappor ner i källaren. Men när vi väl öppnade dörren fick vi ett varmt välkomnande. Otroligt bra service och supergod mat.

Datum för besöket: september 2018
Tack charlottal810
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2018 från mobil enhet

Helt fantastisk miljö, suverän service och helt otrolig mat. Vi hade en hemlagad pasta med skinka, tomat och sås. Otroligt smakrik och god. Rekommenderas.

Datum för besöket: juli 2018
Tack PJBloom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2017 från mobil enhet

Mycket trevlig personal som lät oss ta en drink i baren i väntan på ett bord då vi inte hade förbokat. Fantastiskt god mat och gott vin och lokal.

Datum för besöket: juli 2017
Tack Annsofi C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juni 2017 från mobil enhet

Trevlig restaurang som ligger i en källarlokal. Hög service och köket är snabba på att få ut maten. Beställde kycklinglever till förrätt som var god och värmande i det kyliga Bath. Varmrätten var en perfekt stekt lax med senapssmak. Efterrätten var italiensk glass. Trevlig kväll med god mat.

Datum för besöket: juni 2017
Tack AltairVega
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Sotto Sotto tittade också på

 

Besökt Sotto Sotto? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt