Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 11:00 - 18:00
Spara
Boka i förväg
  
Sätt du kan uppleva London Eye på
från 44,80 US$
Mer information
från 33,01 US$
Mer information
från 39,30 US$
Mer information
från 49,52 US$
Mer information
Omdömen (78 130)
Filtrera omdömen
78 130 resultat
Medlemsbetyg
40 678
24 186
10 032
2 182
1 052
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
40 678
24 186
10 032
2 182
1 052
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
7075 av 78 130 omdömen
Omdömet skrevs 18 mars 2018 från mobil enhet

Andra gången i London och andra turen med hjulet, fortfarande höjdrädd och vill helst inte stå i fönstret men tvingade mig själv att stå och titta ut. Att åka med hjulet är mycket läskigare än att ta sig upp i the shard, men utsikten över temsen är riktigt fin och när man sakta åker runt så ser man London och Temsen i olika nivåer som kan bidra med fina bilder.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Dan W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 mars 2018 från mobil enhet

En måste-grej att göra som turist, inte mycket mer. Rekommenderas om man inte har något annat att hitta på

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Ay H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 mars 2018 från mobil enhet

Helt klart värt pengarna, bokade i förväg på nätet en standard biljett. Billigare och tidssparande att boka online. Vi behövde bara köa totalt 15 min och vi var där en fredag kring kl 12. Jättefin utsikt över staden.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Pernilla N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 mars 2018

Det var såklart dimmigt så såg inte så långt men det var en väldigt trevlig tur! Kön var lång men det gick otroligt fort att komma fram, de hade ett väldigt bra system!

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack CharlottaH3
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018 från mobil enhet

Vill du se staden från ovan så är detta ett härligt sett. Rekommendera att man köper biljetter innan då köerna kan bli långa. Uppskattat av hela familjen.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Jessica J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen