Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 11:00 - 22:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Fascinerande

Underbar Tour guide som på ett engagerat sätt berättade historien om folket, offren och om tiden då ... läs mer

Omdömet skrevs 11 oktober 2018
ThereseW191
från mobil enhet
Roligt och tankeväckande

2 timmar guidad promenad på temat Jack the Ripper med Jonny. Underhållande och lärorikt, man ser ... läs mer

Omdömet skrevs 2 september 2018
Eva A
,
Stockholm, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 14 500 omdömen
  
översatt av Google
Rekommenderade upplevelser i och omkring London
från 18,40 US$
Mer information
från 32,00 US$
Mer information
från 19,20 US$
Mer information
från 43,80 US$
Mer information
Omdömen (14 500)
Filtrera omdömen
14 500 resultat
Medlemsbetyg
13 674
704
63
26
33
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
13 674
704
63
26
33
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 14 500 omdömen
Omdömet skrevs 16 mars 2018

Med passionerad guide känns två timmars vandring genom stadsdelen Shoreditch inte ens lång. Jonny hette guiden, till vardags även skådespelare, som visade street art med stor entusiasm och mycket kunnande. Konsten, som är olaglig och kan försvinna till nästa dag, visade sig ge en intressant och ny bild av London. Väl värt att betala litet för - även om turen erbjuds gratis.
Vi - ett gäng 18-åringar med lärare - var yttterst nöjda.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack karinvf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Brenda C, Gerente på Strawberry Tours, svarade på det här omdömetSvarade 17 mars 2018
Google-översättning

Hi Karin! Thank you so much for taking the time to leave a review, we appreciate your feedback and love to hear good reviews from our guides as well. We are happy to hear you enjoyed the experience with Jonny and we hope you can join us for more amazing and unforgettable Strawberry Tours! Until next time!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 januari 2018 från mobil enhet

Det var en väldigt bra rundtur där man såg de olika ställen från Harry Potter världen och fick veta historien bakom dem. Vi fick den otroliga guiden Nathan som hade mycket inlevelse och stort intresse för Harry Potter och han gjorde turen rolig och spännande. Skulle absolut rekommendera till andra

Datum för upplevelsen: januari 2018
Tack 963linneal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Brenda C, Gerente på Strawberry Tours, svarade på det här omdömetSvarade 17 januari 2018
Google-översättning

Hallo Linnea! Thank you so much for taking the time to leave a review, we appreciate your feedback and love to hear from you. We are happy to hear you enjoyed the tour with Nathan and we will be waiting for you to come join us for more amazing Strawberry Tours! Tschüss!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 november 2017

Väldigt trevlig och intressant tur! Olivia får 10 stora stjärnor!! Kan verkligen rekommendera strawberrytours :)

Datum för upplevelsen: november 2017
Tack anna1_bjorklund
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Axel J B, Gerente på Strawberry Tours, svarade på det här omdömetSvarade 27 november 2017
Google-översättning

Hello there, Anna! Thank you for rating us and sharing your experience, we appreciate your comments and love to hear your opinion. We are glad you enjoyed the tour with Olivia and we hope to see you join us again for more Strawberry Tours soon!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 september 2017

Vi gick denna rundvandring med den utomordentliga guiden Matthew. Han var mycket påläst och berättade på ett inspirerande sätt. Alla vill vi se filmerna igen för att notera de detaljer han visade och berättade om. Vi fick höra mycket om Joanna Rowling och om hur olika filmscener kommit till. För ett Harry Potter fan är en sådan här rundvandring oslagbar. Att den är "gratis" är ju en fördel. Man förväntas dock att ge guiden en slant för besväret då guiderna ställer upp ideellt. Bra att man kan ge så mycket man tycker rundturen är värd eller vad man tycker man har råd med. Kan varmt rekommendera detta.

Datum för upplevelsen: september 2017
1  Tack MaddeH14
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 september 2017 från mobil enhet

Fantastisk rundtur där många av inspelningsplatserna till filmerna visades under en två timmars rundvandring i centrala London. Matthew var en fantastisk guide med mycket kunskap och härlig entusiasm.

Datum för upplevelsen: september 2017
1  Tack Caroline H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Axel J B, Gerente på Strawberry Tours, svarade på det här omdömetSvarade 30 september 2017
Google-översättning

Hello Caroline! Thank you very much for leaving your comments about your Strawberry Tour experience! We are glad you enjoyed it and hope to see you with us again very soon!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen