Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket bra musikal!”

Les Miserables London
Boka i förväg
Mer information
84,99 US$*
och över
Musikalen Les Misérables
Certificate of Excellence
Information om sevärdheten
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Väldigt bra men saknar det lilla extra. Historien hade kunnat varit bättre men helt klart sevärt. Spännande miljö och stundtals ganska intensivt. Lång musikal men tiden bara försvinner iväg. Värt ett besök när man är i London.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack 445matsj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (8 388)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

26 av 8 388 omdömen

Omdömet skrevs 22 oktober 2017 från mobil enhet

Jätte fina kulisser och kostymer. Dock tycker jag storyn var lite tunn. Vi satt på rad 4 i mitten, bra platser.

Köp biljetter direkt från teatern, det blir billigare

Datum för upplevelsen: oktober 2017
Tack Desirée B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 april 2017

HELT UNDERBAR! satt med gåshud hela föreställningen, detta är ett måste!

Vi bokade biljetter c.a 4 timmar innan föreställningen började och vi fick perfekta platser.

Datum för upplevelsen: april 2017
Tack Nadramia
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 april 2017

Jag var på föreställningen med min dotter på 11 år som trots att hon är mycket duktig på engelska ändå hade svårt att hänga med ibland. Jag tycker musikalen var bra men hade nog hellre valt en annan med facit i hand. Teatersalongen och scenen var mindre än jag trodde men fullt tillräcklig med hjälp av den snurrande scenen.

Datum för upplevelsen: april 2017
1  Tack HansJon
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 29 december 2016 från mobil enhet

Jag älskade filmen, och nu älskar jag även musikalen. Huvudattraktionen för denna resa. Den var storslagen, vacker, och man blir helt tagen. Imponerande uppträdanden av samtliga och man slås av hur enkelt men välgjord scenen är. Underbar och rekommenderar den till alla.

Datum för upplevelsen: december 2016
Tack Mia L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Les Miserables London tittade också på

 

Besökt Les Miserables London? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt