Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (5 523)
Filtrera omdömen
5 523 resultat
Medlemsbetyg
2 803
1 759
616
223
122
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 803
1 759
616
223
122
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 5 523 omdömen
Omdömet skrevs 9 juli 2018 från mobil enhet

Fantastisk personal och mysiga rum. Snabb service och ganska hög standard. Praktiskt att hotellet ligger på en tågstation där man kan ta sig överallt i London! Ett ställe vi besökt och bott på flera gånger och det lär bli fler i framtiden!

Datum för vistelsen: januari 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack annaacc89
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Emma R, Manager på The Grosvenor Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 10 juli 2018
Google-översättning

Dear Anna C

Many Thanks for your feedback and I am glad that overall you enjoyed your visit to the hotel and I hope we can welcome you back again in the near future.

Many Thanks

Emma

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juni 2018 från mobil enhet

Hotellet är fint och personalen är trevlig. Men det stannar nog där. Rummen är ganska slitna och tråkiga och frukosten är nog det sorgligaste jag sett. Som svensk har jag inte stora förhoppningar på den engelska frukosten men detta var verkligen under all kritik. Lite amerikanska pannkakor som låg under en lampa, skinka hämtad ur någon konservburk och lite torr sill.

Datum för vistelsen: juni 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack joelbC1521JG
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Toby G, General Manager på The Grosvenor Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 20 juni 2018
Google-översättning

Dear Reviewer,
Thanks for your post. I was very disappointed to rad about your experience with us. We are currently looking into our breakfast offering and have taken your comments on board. We hope you will give us another try and if you are looking for accommodation in London again, please do contact us beforehand so that we can extend to you the true Grosvenor experience.
Kind regards, Toby

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 maj 2018

Firade 50-år med en resa till London och detta hotell. Läget är helt perfekt om manflyger till Gatwick, bara att ta Gatwick Express direkt till Victoria Station och gå in till hotellet via deras direktingång från stationen. Gick ganska fort att checka-in, rummet låg på andra våningen i direkt anslutning till Loungen som ingick i Executive Room. Loungen serverade en fullt tillräcklig frukost och under dagen fanns det tillgång till kaffe och dryck. En hel del pengar att spara på att utnyttja servicen.
Rummet var stort och luftigt med högt i tak. Utsikten var kanske inget att skryta med, men tiden skulle inte tillbringas på rummet. På rummet fanns en flaska champagne som hotellets ledning bjöd på! Uppskattat!!

Rekommenderar verkligen att bo på The Grosvenor.

Datum för vistelsen: mars 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Thomas L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Emma R, Manager på The Grosvenor Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 24 maj 2018
Google-översättning

Dear Thomas L

Many Thanks for your feedback on your recent stay with us, I am glad that you enjoyed your visit and I hope we can welcome you back again in the near future.

Many Thanks

Emma

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2018

Denna andra gång på detta hotell och jag är lika förtjust som tidigare. Fantastisk personal som gärna hjälper till. Riktigt bra frukost. Bekväma rum och sängar. Den här gången vette vårt rum mot busshållplatsen (toppen, vi hade utsikt över takåsar och till Victoria Palace theater) men ljudisoleringen var så bra att vi inte hörde något alls. Rumme, ett tvåbädds rum, var litet men bekvämt och rent. Ett av hotellets stora plus är läget, precis på Victoria station och med möjlighet att gå in från stationen. Minimalt med väsksläpande! Härifrån är det även gångavstånd (ca 150m) till 2 teatrar, Victoria Palace som spelar Hamilton och Victoria Theater som spelar Wicked, suveränt!

Datum för vistelsen: februari 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Anjo68
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Emma R, Manager på The Grosvenor Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 19 februari 2018
Google-översättning

Dear Anjo68

Many Thanks for your feedback on your recent visit to the hotel, I am glad that overall you enjoyed your stay and I do hope we can welcome you back again in the near future.

With Thanks

Emma

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 december 2017 från mobil enhet

Hotellet är fruktansvärt lyhört och det drar väldigt kallt från fönstret. Rummet är väldigt litet och dåligt städat. Jag kan inte rekommendera att bo här, inte när det ska vara ett fyrstjärnigt hotell.

Datum för vistelsen: december 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack resskoj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Emma R, Manager på The Grosvenor Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 29 december 2017
Google-översättning

Dear Resskoj

Many Thanks for your review, I am sorry to hear you did not enjoy the visit. We do endeavour to ensure all our rooms are kept to a high standard and I am sorry to read you did not find this the case.

Many Thanks

Emma

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen