Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beyond expectations - the only place we will stay in London!”
Omdöme om The Milestone Hotel

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 12 sidor till!
The Milestone Hotel
Rankad som nummer 3 av 1 072 hotell i London
Certificate of Excellence
MiljöledareSilvernivå
Omdömet skrevs september 10 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
3  Tack Peter W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (1 974)
Det finns nyare omdömen om The Milestone Hotel
Visa de senaste omdömena
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1 4341 438 av 1 974 omdömen

Omdömet skrevs september 2 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
3  Tack Cleyera
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MilestoneGM, Manager på The Milestone Hotel, svarade på det här omdömetSvarade september 5 2011
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 30 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
3  Tack DavidhtKnutsford
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MilestoneGM, Manager på The Milestone Hotel, svarade på det här omdömetSvarade september 2 2011
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 29 2011
Google-översättning

Bodde här: Juli 2011, reste i arbetet
1  Tack Sateesh c
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MilestoneGM, Manager på The Milestone Hotel, svarade på det här omdömetSvarade september 5 2011
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 1 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack hbluestein
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MilestoneGM, General Manager på The Milestone Hotel, svarade på det här omdömetSvarade augusti 2 2011
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Londonhotell
Westminster
Hotel 41
Hotel 41
Nr 1 av 1 072 i London
2 819 omdömen
Chelsea
Egerton House Hotel
Egerton House Hotel
Nr 2 av 1 072 i London
1 434 omdömen
Westminster
Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Mayfair
The Chesterfield Mayfair
The Chesterfield Mayfair
Nr 14 av 1 072 i London
3 251 omdömen
Marylebone
The Montcalm London Marble Arch
Mayfair
The Beaumont
The Beaumont
Nr 6 av 1 072 i London
407 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt The Milestone Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om The Milestone Hotel

Adress: 1 Kensington Court, London W8 5DL, England
Telefonnummer:
Region: Storbritannien > England > London > South Kensington , Kensington and Hyde Park
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Pentry Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Spa Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 3 av 1 072 hotell i London
Prisklass: 3 189 kr - 9 394 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — The Milestone Hotel 5*
Antal rum: 56
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Agoda, Expedia, Booking.com, Ctrip TA, TripOnline SA, Ebookers och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med The Milestone Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt