Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (775)
Filtrera omdömen
775 resultat
Medlemsbetyg
271
345
99
43
17
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
271
345
99
43
17
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 775 omdömen
Omdömet skrevs 21 maj 2017 från mobil enhet

Det är tredje gången vi bor på detta hotellet och jag älskar det. Super bra service, trevlig personal. Dom har precis renoverat sen förra gången vi var här och det har blivit ännu bättre än innan. Fräscha härliga lokaler.

Datum för vistelsen: maj 2017
Tack Felicia F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juni 2016

Hotellet ligger på bekvämt avstånd från stationen Baker Street, där många tunnelbanelinjer ansluter (och Madame Tussauds ligger strax intill). Rummen är små, men det brukar de vara i London, och något slitna, men rena, och badrummet var nyrenoverat och fräscht. Personalen var trevlig och hjäpsam, frukost ingick i rumspriset, dock en ej fullständig engelsk frukost, vill man ha en sådan kostar det en bra slant extra, men nöjer man sig med bröd (rostat eller vanligt) och yoghurt m.m. så är frukosten fullt nöjaktig.

Datum för vistelsen: april 2016
  • Restyp: Reste med vänner
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack PatrikSW
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 november 2014

Ett litet mycket trevligt hotell som ligger på en paralellgata till Baker street. Hotellet är litet och man är mycket mån om gästernas välbefinnande. Rummet var lagom stort och mycket rent och välstädat. Vi hade ett rum högst upp, men det var mycket tyst hela tiden. Sen fanns det bara 5 rum på vårt väningsplan, alltså ett riktigt litet hotell. Frukosten som serverades nere i frukostmatsalen var precis lagom. En lagom stor engelsk frukost. I receptionen fanns ett litet sällskapsrum där man fick ta kaffe ur en automat utan kostnad och möjlighet att titta på tv eller läsa tidningar. Jag kan varmt rekommendera det här hotellet och kommer med största sannolikhet själv återvända dit!

Datum för vistelsen: november 2014
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Baltzer52
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 september 2014

Fint och mysigt hotell med bra läge! Gångavstånd till Oxford Street vilket är perfekt om man som oss är på shoppingweekend. Rummen är fräscha och fina och personalen jättetrevliga, och helt okej frukost! Wi-fi finns men fungerade inte så jättebra tyvärr, vilket kan vara viktigt för vissa.

Datum för vistelsen: augusti 2014
Restyp: Reste med vänner
Tack Julia Cilene F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 september 2014

Jättebra hotell med otroligt trevlig personal, god frukost, fina rum och ett superbra läge! Endast 5 min gångväg till tunnelbanestationen. Rummet var lagom stort och badrummet var riktigt fint. Bra frukost med både mackor, yoghurt&müsli och full english breakfast. Här bor jag gärna igen!

Datum för vistelsen: september 2014
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Anna V
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen