Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 600)
Filtrera omdömen
2 600 resultat
Medlemsbetyg
2 235
311
42
7
5
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 235
311
42
7
5
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 2 600 omdömen
Omdömet skrevs 3 december 2017

På detta excellenta hotell vill man stanna lite längre & njuta av vistelsen. Fantastisk sovkomfort, god service, fantastisk personal. Enkel & bekväm incheckning. Läget kan inte vara bättre för shopping etc. Tyvärr tillåter inte en kort jobbresa särskilt mycket egen tid - men nästa gång.

  • Bodde här: februari 2017, reste i arbetet
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Appcon
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ManagerMontcalm, General Manager på The Montcalm London Marble Arch, svarade på det här omdömetSvarade 20 december 2017
Google-översättning

Dear Appcon,

I am so delighted to hear how much you enjoyed your recent stay with us, at The Montcalm Marble Arch.

It makes me so happy to learn that you had such a good night’s sleep, and that you found the service, staff and check in/check out experience to be so excellent. Also, to know that the location was so convenient for you.

On behalf of everyone at The Montcalm, I hope to have the opportunity to welcome you back in the near future.

Warm regards,

Ankur b
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 mars 2016 från mobil enhet

Ett hotell som definitivt lever upp till förväntningarna och sina 5 stjärnor. Bra och fräscha rum med bra toalett och dusch. Vi hade en extrabädd i rummet, vilket trots att det blev lite trångt fungerade. Hög servicenivå och väldigt trevlig och serviceinriktad personal. Frukosten är alldeles utmärkt med möjlighet att välja till efter egen smak. Utöver det tillgång till en trevlig Champagnebar med ypperlig service och ett Spa.

Bodde här: mars 2016, reste med familjen
Tack K_Thomas_G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francesco S, General Manager på The Montcalm London Marble Arch, svarade på det här omdömetSvarade 14 april 2016
Google-översättning

Dear K_Thomas_G,

Thank you for your review following your stay at the Montcalm London.

I delighted that you found the hotel lived up to expectation, thank you also for your compliments about the room, the facilities and the service.
I have shared you review with the whole team and they are thrilled with your kind words.

I look forward to welcoming you back to The Montcalm London in the very near future.

Kind regards,

Francesco Sardelli
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 november 2015 från mobil enhet

Bra förstaklasshotell i centralt läge. Mycket serviceinriktad personal. Trevliga rum, bra träningsanläggning, clublounge och spa. Olika alternativ för inriktning på frukost i två matsalar. Nära till shopping och tunnelbanan

Bodde här: november 2015, reste med familjen
Tack Per S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francesco S, General Manager på The Montcalm London Marble Arch, svarade på det här omdömetSvarade 23 november 2015
Google-översättning

Dear Per S,
Thank you for taking the time to write a review following your recent stay at The Montcalm London.

I give me great pleasure to hear that you found the hotel first call and centrally located. Thank you also for your compliments about the staff and the facilities including our breakfast.
I hope to have the opportunity to welcoming you back at The Montcalm London in the very near future.

Kind regards,


Francesco Sardelli
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 februari 2015

För andra gången på The Montcalm och vi var lika nöjda som förra gången när vi gjorde årets "tjejresa". Våra tonårstjejer uppskattade uppmärksamheten och det allra bästa var nog den magnifika frukosten som vi njöt av läääänge i den vackra miljön.

Tips för att välja rum: Rummen, även sviterna är ganska små
  • Bodde här: januari 2015, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Britt H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francesco S, General Manager på The Montcalm London Marble Arch, svarade på det här omdömetSvarade 9 februari 2015
Google-översättning

Dear Britt H
Thank you for sharing your kind review following your recent visit at the Montcalm Hotel.

I am delighted that you enjoyed your short stay with us and to read that you found the our breakfast magnificent.
We look forward to welcoming you back in the future and hopefully we will be able to stay longer and have another great stay with us.

Kind regards,




Francesco Sardelli
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 november 2013

Vi bodde fyra nätter på hotellet och hotellet ligger mycket bra till, nära Marble Arch men ändå väldigt lugnt.
Första natten vi sov så vaknade vi av att brandlarmet startade mitt i natten, för att strax senare tystna. Ingen brand verkade det vara, dock började det lukta jättemycket cigarettrök i vårt rum. Vi klagade direkt och två personer från receptionen kom upp och föreslog att vi skulle köra igång ventilationen och vänta 15 minuter. Vi insåg att röken inte skulle försvinna på 15 minuter så vi kontaktade receptionen igen och sa att vi ville byta rum direkt. Dom ordnade ett tillfälligt (stort rum) i källaren eftersom det enligt dom inte fanns något annat tillgängligt´. Väl där sov vi gott. Dagen efter ringde dom upp oss och beklagade nattens problem och erbjöd oss direkt byte av rum. Dom erbjöd också direkt att bjuda på frukosten under hela vår vistelse för besväret vi hade haft. Rummet vi fick och bodde i resten av vistelsen var mycket bra. Fräscha badrum och rum, kanske lite trångt att komma åt till garderoben, i övrigt mycket bra. Vi tyckte att det luktade cigarettrök i korridorerna, men inget som märktes i vårt (sista) rum dock.
Servicen på hotellet var mycket hög och det märks att "kunden alltid har rätt".
Baren på hotellet var superfin, den nyöpnnade restaurangen i anslutning till hotellet likaså.
Jag väljer gärna hotellet vid nästa vistelse i London

  • Bodde här: november 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Mimi64_U
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Francesco S, General Manager på The Montcalm London Marble Arch, svarade på det här omdömetSvarade 14 augusti 2015
Google-översättning

Dear Guest,
Thank you for having taken the time to leave a review following your stay at The Montcalm Hotel.
I am delighted that you enjoyed your stay with us and I hope to have the opportunity to welcome you back at The Montcalm Hotel in the very near future.

Kind regards,

Francesco Sardelli
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen